„Un gest care pentru noi pare mic poate însemna totul pentru altcineva.”

By Fundatia Comunitara | iulie 11, 2017 | Uncategorized

De 6 ediții încoace, Swimathon reunește ONG-uri, instituții, organizații, entități media, mai presus de toate, oameni.

Cum?

Avem în comun afecțiunea puternică pentru orașul nostru, pentru oamenii care îl colorează și îl fac să fie orașul în care ne place să trăim; și pe lângă toate acestea,  avem în comun pasiunea pentru acest sport răcoritor.

Cum vi s-a părut această ediție de Swimathon?

Oana zâmbește larg, în glas se răspândește o emoție autentică: „Swimathon este un eveniment în care ne regăsim. Sportul este un domeniu important pentru noi, un stil de viață pe care îl promovăm sub brandul Unirea SPA. În plus, este un eveniment care pune accent pe spiritul de echipă, o valoare pe care o cultivăm cu grijă de ani buni.” Oana Pintilii, Director Resurse Umane, Hotel Unirea&SPA.

Altruism și emoții

Când altruismul face parte din stilul tău de viață, din maniera ta de a investi în comunitate, atunci acțiunile tale nu se limitează doar la un singur eveniment. Îți curge prin vene, îți dorești să fii din ce în ce mai implicat și cauți portițe care se mulează pe cum ești tu și se filtrează prin propia personalitate. Oana povestește cum echipa Unirea au acționat conform principiilor lor și au reușit să ajute așa cum au știut ei mai bine: „Anul trecut, de Crăciun, am organizat o strângere de bunuri pentru copiii din clasele I-IV de la Școala Schitu Duca. Nimic din ce am simțit până atunci nu s-a comparat cu emoția trăită când am văzut bucuria copiilor. Experiența ne-a făcut să ne dăm seama că un gest care pentru noi pare mic poate însemna totul pentru altcineva.”

Poate avem moduri diferite de a ne raporta la comunitate, la cum alegem să ne implicăm, însă emoțiile și fericirea altruismului vor rămâne neschimbate, iar acest lucru hrănește Iașul și îl face orașul în care ne place să trăim.

#ViațaLaUnirea #ViațaLaSwimathonmusically hearts app class=”wp-image-4338 aligncenter” src=”http://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/wp-content/uploads/2017/07/Swimathon_2017-405-of-405.jpg” alt=”” width=”842″ height=”561″ />