Youth Hub – Spațiu pentru activități sportive, culturale și de socializare pentru adolescenți și tineri

Detalii proiect:

Obiectiv 4,000 RON 1,006 RON
Nume Proiect:
Youth Hub - Spațiu pentru activități sportive, culturale și de socializare pentru adolescenți și tineri
Organizatie:
Asociația 1-2-3 Education și Asociația de Locatari PT1 Oancea
Descrierea Proiectului:
Asociația 1-2-3 Education continuă sprijinul acordat adolescenților și tinerilor. Dacă în 2017 energia a fost canalizată pe crearea de cluburi axate pe pasiuni, pe inițierea de microcomunități și cunoașterea așteptărilor și nevoilor adolescenților, în 2018 ne propunem un proiect mai complex. Cu ajutorul comunității, vrem să inițiem un spațiu dedicat celor tineri unde ei să poată practica activități sportive, să se poată întâlni în acțiuni colaborative de învățare și să exerseze, cu ajutorul mentorilor, antreprenoriatul&spiritul civic. Spațiul este situat în zona Oancea, Tătărași, fostul punct de termoficare, aflat în custodia Asociației de proprietari PT1 Oancea. Cum ar fi ca adolescenți de gimnaziu și liceu să aibă opțiuni reale de a deveni oameni-resursă și să aducă plus de valoare în comuniățile în care trăiesc?
Beneficiari:
Beneficiari direcți: Adolescenți și tineri 12-22 ani din Iași, Beneficiari indirecți: Locuitorii cartierului Tătărași
Durata Proiectului:
6 luni
Echipa de Proiect:
Laura Bîrhală - inițiator proiect; Delia Carp - ambasador; Alice Roman - ambasador
Persoana de legatura:
Laura Bîrhală, 0752914360, laura.birhala@gmail.com
Link Oficial:
https://www.facebook.com/AdolescentiInComunitate/, http://1-2-3.education/adolescenti-in-comunitate/
Obiectiv Financiar:
4000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Ciprian COMȘA
Adolescenții și tinerii din zona Oancea - Tătărași, la fel ca în multe alte zone ale orașului, duc lipsă de spații adecvat în care să-și poată petrece timpul liber în mod util. În spațiul unui fost punct de termoficare, Asociația 1-2-3 Education împreună cu Asociația de locatari PT1 Oancea doresc să inițieze un spațiu dedicat celor tineri unde ei să poată practica activități sportive, să se poată întâlni în acțiuni colaborative de învățare și să exerseze, cu ajutorul mentorilor, antreprenoriatul&spiritul civic! Ce spuneți, îi ajutăm? Îi ajutăm pe adolescenții de gimnaziu și liceu să aibă opțiuni reale de a deveni oameni-resursă și să aducă plus de valoare în comuniățile în care trăiesc? https://www.facebook.com/groups/Esplanada.Oancea/permalink/2105070729770083/
Beatrice Roman
Sunt la vârsta la care ușor-ușor mă străduiesc să-mi fac loc în lumea oamenilor mari și cred că toți trebuie să trecem prin această etapă, iar proiectele de fundraising sunt un început bun. Ca și anul trecut, atenția mea se îndreaptă spre adolescenți și spre a le oferi lor un spațiu adecvat pentru activitățile pe care dorec să le întreprindă. Avem nevoie de acest spațiu, pentru că prin existența lui, adolescenții care doresc să-și realizeze proiectele la care visează, să știe că au suportul și sprijinul oamenilor mari astfel reușind să-și capete încrederea în sine. Ne dorim ca prin acest proiect să reușim să realizăm acest scop, oferindu-le adolescenților un spațiu unde se pot dezvolta atât pe plan intelectual și emoțional, cât și pe plan sportiv.

Echipe proiect:

1) Swim'a'lot

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă150
Distribuie: