Saptamana cu zambete

Detalii proiect:

Obiectiv 4,000 RON 4,460 RON
Nume Proiect:
Saptamana cu zambete
Organizatie:
Centrul Diecezan Caritas Iasi
Descrierea Proiectului:
Centrul de Resurse pentru Familii își propune ca în acest an să sprijine 40 de copii din familii defavorizate din mediul rural prin realizarea unor activități educative și recreative totodată, pe o perioadă de o săptămână, în vacanța de vară. Provenind din familii ce au nevoie de cât mai mult sprijin din partea comunității, am considerat necesară intervenția noastră și realizarea unui astfel de proiect în vederea oferirii unei alternative benefice pentru dezvoltarea copiilor pe perioada unei săptămâni din vacanța de vară, timp în care vom derula activități diverse, vom lua masa de prânz împreună, vom socializa și vom comunica, pentru ca atât cei mici cât și familiile acestora să conștientizeze importanța exemplelor pozitive, a activităților educative dar mai ales a propriilor valori în raport cu societatea în care trăiesc. Venim așadar în sprijinul copiilor și a familiilor acestora lansând oportunitatea de a învăța, de a asimila cunostințe și de a se exterioriza prin jocuri ori activități educative sub supravegherea echipei implicate.
Beneficiari:
Beneficiari direcți: 30 copii din mediul rural cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani cu risc de excluziune socială din cauza situației materiale precare din cadrul familiei. Beneficiari indirecți: familiile celor 30 de copii; minim 5 voluntari implicați.
Durata Proiectului:
5 zile
Echipa de Proiect:
Cristian Ioana - coordonator proiect; 5 voluntari ai Centrului de Resurse pentru Familii, program social al Centrului Diecezan Caritas Iași.
Persoana de legatura:
Cristian Ioana Telefon: 0729550018/0741391182 ioana_mihaila30@yahoo.com
Link Oficial:
www.caritas-iasi.ro
Obiectiv Financiar:
4000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Elena Panaite Jorovat
Isaia 41:10. ,,Nu te teme,căci eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu iti vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare''.
Irina Mocanu
Dacă este ceva ce mă înduioșează și mă pune în mișcare, acela este zâmbetul unui copil. Iar emoția este cu atât mai mare, cu cât este vorba despre copii ce nu au ocazia și nici imboldul de a zâmbi atât de des și lipsiți de griji, așa cum ar trebui să fie toți copiii. De aceea susțin acest proiect: pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor!
Florina Andreea Stângaciu
Pe parcursul vietii de jurnalist am intalnit numeroase persoane aflate in situatii limita, persoane care mai mult sau mai putin m-au impresionat. Imi doresc sa fiu alaturi de acesti oameni care au nevoie de sprijinul nostru neconditionat, de partea umana, de un simplu zambet.
Oana Fîrțigu
Consider că trebuie să fim alături de acești copii și famiiliile lor, să le întindem mâna și să îi ajutăm, pentru că doar prin implicarea nostră ei își pot depăși condiția.
Ioana Cristian
Consider că prin implicarea directă în cadrul proiectului „Săptămâna cu zâmbete” pot oferi celor mici sentimentul de siguranță și încredere în a-și exprima emoțiile, ideile și, de ce nu, creativitatea.
Diana Dorneanu
Îmi doresc sa ajut câți mai mulți oameni pentru a-i putea face fericiți. Motivația mea este una foarte mare fiind vorba de copii și de o săptămână dedicată lor. Mereu pornesc cu sufletul deschis și totodată cu o implicare și responsabilitate foarte mare la astfel de acțiuni.
Claudia Ciocan
Ambiția și determinarea de a face bine m-au făcut sa vin in sprijinul copiilor din familii defavorizate, copii care au nevoie și de sprijinul comunității pentru a-și mulțumi propriile valori. Astfel, acest proiect mă bucură dar mă și responsabilizează.

Echipe proiect:

1) Magic Team

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)
Distribuie: