Plantam fapte bune in Romania

Detalii proiect:

Obiectiv 3,000 RON 2,500 RON
Nume Proiect:
Plantam fapte bune în Romania
Organizatie:
Asociația ”Tinerii Ecologi Români din Iași” – TERIS
Descrierea Proiectului:
Plantăm fapte bune în România este o iniţiativă a societăţii civile tinere din România, bazată pe voluntariat, programată a se derula pe o perioadă de 5 - 7 ani la nivel naţional. Iniţiativa constă în acţiuni de conştientizare, semnalarea tăierilor de păduri ilegale, plantarea pe terenuri publice care în prezent nu sunt incluse în fondul forestier, monitorizarea plantărilor şi efectuarea de lucrări de întreţinere până la reuşita finală. Prin acest proiect se urmăreşte îmbunătăţirea calităţii mediului prin extinderea suprafeţei împădurite la nivel naţional, ameliorarea progresivă a capacităţii de producţie a terenurilor agricole degradate, menţinerea biodiversităţii şi dezvoltarea continuă a funcţiilor ecologice și sociale ale pădurilor.
Beneficiari:
Beneficiarii pe termen lung sunt cetățenii din localitatea Lețcani. Beneficiarii direcți sunt reprezentați de echipa de proiect și voluntarii implicați în organizare (50 de tineri) și voluntarii care vor participa la acțiunea de plantare (400 - 500 de persoane)
Durata Proiectului:
5 iunie 2018 - 12 decembrie 2018
Echipa de Proiect:
Livia Bibire - coordonator regional. Responsabilitățile principale sunt: constituirea echipei locale de organizare, contactare primării, identificare posibili parteneri. Otilia Respinciuc - responsabil comunicare. Responsabilitățile principale sunt: crearea campaniei de promovare a acțiunii de plantare, conceperea campaniei de mobilizare a voluntarilor, menținerea legăturii cu mass-media locală. Negrii Nicoleta - responsabil tehnic. Responsabilitățile principale sunt: identificare teren pentru desfășurarea acțiunii de plantare, comunicare cu ingineri silvici. Bianca Ichim - responsabil voluntari. Responsabilitățile principale sunt: conceperea formularului de înscriere voluntari, contactare voluntari înscriși, gruparea voluntarilor pe echipe și transmiterea informațiilor legate de desfășurarea acțiunii.
Persoana de legatura:
Livia Bibire - coordonator regional +40 746 837 020 livia.bibire@plantamfaptebune.ro
Link Oficial:
www.plantamfaptebune.ro
Obiectiv Financiar:
3000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

1) Blue Swimmers

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)
Distribuie: