PianoBikes @ LIIS

Detalii proiect:

Obiectiv 18,000 RON 10,815 RON
Nume Proiect:
PianoBikes @ LIIS
Organizatie:
Liceul Teoretic de Informatica "Grigore Moisil" Iasi
Descrierea Proiectului:
Proiectul “PianoBikes@LIIS” își propune dotarea și dezvoltarea unui club de muzica în liceu și construirea unei parcări încăpătoare și acoperite pentru biciclete. Clubul de muzică le va oferi elevilor un spațiu real în care muzica va fi limbajul de comunicare, de creație, de valorificare a talentelor. Parcarea de biciclete încurajează mișcarea, educă spiritul civic prin utilizarea unei modalități autonome de transport, ecologice și benefice pentru sănătate. Elevii vor deveni mult mai responsabili în trafic, atât ca pietoni, ca bicicliști sau ca viitori șoferi. Inițiativa Clubului de muzică s-a născut din dorința elevilor de a folosi muzica drept un limbaj comun, care să le completeze educația de tip STEM (Science, Technology, Engineering and Math) pe care școala o oferă prin profilul matematică-informatică și prin Atelierul de robotică CyLiis. Mulți elevi au studiat chitara sau pianul și își doresc să împărtășească acestă pasiune cu colegii lor. Pianul este un instrument ce nu poate fi adus de acasă pentru lecții, repetiții, concerte sau activități de timp liber. Un pian și alte instrumente muzicale (tobe, cabinete chitări) la care să aibă acces, îi va ajuta pe elevii pasionati să exerseze, să se manifeste artistic dar si să-I ajute pe ceilalți colegi să-și descopere talentul, să creeze propriile secvențe muzicale pentru proiectele pe care le dezvoltă sau, pur și simplu, educându-i să consume muzică de calitate. Experiența dobândită prin participarea la activitățile clubului va contribui atât la dezvoltarea personală a tinerilor, cât și la cea profesională, dezvăluindu-le o nouă perspectivă a lucrului în echipă. Tinerii vor avea șansa de a armoniza pasiunea pentru informatica cu cea pentru muzică, precum Ciprian Costin, unul dintre absolvenții excepționali al liceului, care și-a urmat visul de a aduce împreună cele două pasiuni pentru a crea artă. Proiectul său grandios, “The Masterpiece Experience”, care combina muzica, arta și tehnologia este o sursă de inspirație pentru elevii și profesorii liceului nostru deopotrivă. Credem ca proiectul PianoBikes@LIIS ar face viața de elev mai captivantă si ar oferi tinerilor șansa de a-și descoperi noi pasiuni, talente, de a produce și a consuma muzică de calitate, de a organiza și petrece împreună activități de timpul liber creative și relaxante.
Beneficiari:
Elevi de gimnaziu si liceu, profesori.
Durata Proiectului:
2019-2020
Echipa de Proiect:
Yvonna Filip, Horia Turcuman, Vlad Turcuman, Ilinca Turcuman, Adela Chirita, Matei Chirita, Daria Cucos, Andrei Udila, Iustin Negrei, Răzvan Munteanu, Codrin Șușu, Dan Croitoriu.
Persoana de legatura:
Mirela Tibu – e-mail mirela.tibu@gmail.com; telefon 0723.291.212
Link Oficial:
https://www.facebook.com/Cyliis/
Obiectiv Financiar:
18000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Atudorei Florin
Miscarea inseamna sanatate. Imi doresc sa sprijin acest proiect deoarece mersul cu bicicleta inseamna a face miscare placut si util.
Ilinca Ioana Turcuman
Vreau sa ajut si conving pe cat mai multi prieteni sa ma ajute sa contribui si eu la constructia parcarii pentru biciclete , pentru ca si eu merg cu bicicleta la scoala si cand ploua nu am cum sa o protejez sa nu se ude.
Romanescu Adia
Îmi doresc să sprijin acest proiect pentru că mi se pare că ajută comunitatea locală.

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă50
2Anonimsumă fixă100
3Anonimsumă fixă200
4Anonimsumă fixă100
5Simona Alexandrescusumă fixă100
6Ness Digital Engineeringsumă fixă50
7Anonimsumă fixă50
8Flori Petruș sumă fixă50
9Clasa a VIII-a A Liceul de Informatică "Grigore Moisil"sumă fixă15
10Clasa a VII-a B Liceul de Informatică "Grigore Moisil"sumă fixă105
11Eduard Schiopusumă fixă100
12Irina Ciochinasumă fixă50
13Dana Wyattsumă fixă50
14DANIELA BIRCAsumă fixă15
15DANIELA BIRCAsumă fixă15
16Gelu Pricopoaesumă fixă50
17Laura Aflorisumă fixă300
18Florica Doroftei sumă fixă50
19Anonimsumă fixă50
20Clasa a VII-a B Liceul de Informatică "Grigore Moisil"sumă fixă160
21Clasa a VIII-a A Liceul de Informatică "Grigore Moisil"sumă fixă210
22Anonimsumă fixă200
23Oana Turcumansumă fixă100
Distribuie: