Pasiunile prind forma!

Detalii proiect:

Obiectiv 6,000 RON 14,111 RON
Nume Proiect:
Pasiunile prind forma!
Organizatie:
Asociatia Lindenfeld
Descrierea Proiectului:
Copiii institutionalizati au suferit trauma abandonului si a separarii de familie si se simt singuri, descurajati, vinovati, incapabili, fara valoare si fara viitor. Stresul constant la care au fost supusi le afecteaza capacitatea de invatare, de concentrare si de relationare. De aceea ne dorim sa le oferim acestor copii experiente frumoase in afara centrelor care sa contribuie la cresterea stimei de sine, integrarea lor sociala si dezvoltarea personala si la formarea deprinderilor de viata. Vrem sa organizam iesiri educative la teatru, film, muzee, parcuri de aventura, spatii de joaca etc. si cursuri vocationale (canto, desen, chitara, dans, teatru etc.) pentru a-i sprijini si a-i ajuta sa-si descopere pasiunile. Astfel copii vor capata incredere in ei, vor invata sa se poarte in societate, isi vor dezvolta abilitatile la cursurile vocationale si isi vor descoperi noi pasiuni si poate chiar viitoare cariere (ex: fotografie, teatru, muzica, design grafic, pictura etc.), isi dezvolta abilitatile de socializare, de comunicare si de lucru în echipa, descopera si devin mai constienti de lumea din jurul lor.
Beneficiari:
Beneficiarii proiectului sunt 150 de copii si tineri institutionalizati si din medii defavorizate, inscrisi in sistemul de protectie a copilului in judetul Iasi. Ei au intre 4 si 19 ani si sunt beneficiari ai sistemului de protectie sociala de stat. Copiii urmeaza scoli normale sau speciale, dar au mari lacune in invatare si sunt deseori marginalizati de colegi si foarte vulnerabili, cazand prada foarte usor tentatiilor si pericolului de a abandona scoala.
Durata Proiectului:
8 luni, octombrie 2019 - mai 2020
Echipa de Proiect:
Emilia Mocan - coordonator national. Monitorizare implementare proiect, comunicare, raportare; 1 coordonator proiect - Coordonare voluntari, cautare oportunitati de iesiri, cursuri, organizare si logistica iesiri si cursuri, solicitari si aprobari.
Persoana de legatura:
Emilia Mocan, e-mail emilia@ajungemmari.ro, telefon 0753030815.
Link Oficial:
https://www.facebook.com/Ajungem-MARI-Iasi-779764795501004/
Obiectiv Financiar:
6000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Andreea Luca Barna
Consider că orice copil poate fi valoros pentru societate, însă cei care provin din centrele de plasament ori medii defavorizate au mare nevoie de ajutorul celor din jur pentru a fi descoperiți și a ajunge să fie utili țării. Susțin și încurajez orice formă de implicare civică în acest sens și sunt convinsă că este nevoie de cât mai mulți voluntari care să îi sprijine pe copiii fără șanse. Îmi doresc să contribui semnificativ la ”pavarea” drumului în viața unora dintre copiii neajutorați, pentru că, în final, cu toții vom avea de câștigat.
Roxana Irinei
Cred in proiectul 'Ajungem Mari' si implicarea pe care ei o au in viata copiilor. Voluntarii sunt o punte de legatura intre copii si lumea larga dinafara centrelor de plasament. Printr-un proiect cu finantari mai solide, putem face posibile visurile mai multor copii (cursuri vocationale, proiecte educationale). Nu putem pune pe umerii copiilor povara viitorului nostru, fara ca noi sa ii pregatim pentru al lor.
Ioana Budescu
Vreau sa continui sa le ofer copiilor din centrele de plasament o diferita perspectiva asupra vieții culturale și asupra mediului înconjurător.

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă30
2Andra Canilasumă fixă20
3Gabriela Manolachesumă fixă50
4Stefana Lutasumă fixă20
5Anonimsumă fixă25
6Bogdan Moisasumă fixă20
7Anonimsumă fixă50
8Anonimsumă fixă200
Distribuie: