O masa calda pentru un zambet

Detalii proiect:

Obiectiv 3,000 RON 710 RON
Nume Proiect:
O masă caldă pentru un zâmbet
Organizatie:
Suntem NEO/ NOUTATE, EMPATIE și ORGANIZAȚIE și dorim să ne unim pentru o cauză aparte. Suntem un grup de studente de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, la specializarea Comunicare și Relații Publice și dorim să susținem cauza Asociației „Ștergem o Lacrimă”.
Descrierea Proiectului:
Alături de dumneavoastră putem contribui la răspăndirea unui zâmbet sincer. Ne dorim să facem oamenii fericiți și să readucem zâmbetul pe buze celor ce trec prin momente de impas. O faptă bună constituie un act de curaj. Avem nevoie să susținem și să empatizăm cu cei ce nu-și permit „luxul” de a-și pregăti o #masăcaldă, suntem aici pentru a-i sprijini. Alătură-te nouă și hai să oferim bucuria unei mese calde. O faptă bună este răsplătită cu un zâmbet cald/prânz copios. Contribuie și tu la cât mai multe zâmbete! Iași-ul zâmbește, zâmbește și tu, zâmbim cu toții!
Beneficiari:
Beneficiarii acestui proiect sunt oamenii străzii care nu-și pot permite o masa caldă. Asociația „Ștergem o lacrimă” oferă două mese calde pe săptămână persoanelor ce nu au posibilități, iar la rândul nostru ne dorim să-i sprijinim și să susținem proiectul pe care îl desfășoară. Fii alături de noi!
Durata Proiectului:
Aprilie-Iunie 2019
Echipa de Proiect:
Adina Crețu – coordonator. Andra Elena Chiribici, Andreea Cercel, Cipriana Diacon și Anca Elena Grigore.
Persoana de legatura:
Adina Crețu - adina.cretu96@yahoo.com; Tel: 0746537156; Andra Elena Chiribici- andraelena.chiribici@gmail.com; Tel: 0745545199; Andreea Cercel - andreeac103@yahoo.com; Tel: 0740073344; Cipriana Diacon- ciprianadiacon98@gmail.com: Tel: 0754509735; Anca Elena Grigore - elena.anca1997@gmail.com; Tel: 0745950601.
Link Oficial:
http://www.stergemolacrima.ro/
Obiectiv Financiar:
3000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Creanga Ilie Constantin
Întotdeauna mă gândesc la diferența dintre a nu avea ce îți dorești și a nu avea lucrurile de bază. Alea esențiale care au puterea ca peste ani să te clădească, și să te definească pe tine ca persoană. Vedem copii si tineri care poate nu sunt bucuroși că nu primesc un anume model de bicicletă, masina sau că nu merg mai des cu avionul cu parintii lor . Vedem adulți care își schimbă mașina și rămân poate ușor dezamăgiți că nu au reușit să cumpere varianta cu toate dotările pe care le doresc. Dar hai să-i vedem și pe copiii care în unele zile nu merg la școală pentru că nu au ce mănca, iar tinerii termina o scoala si nu isi gasesc un loc de munca si stau pe ajutor social, fara a face eforturi de integrarre pe piata locului de munca. Sau merg la școală nemâncați si desigur, nu performează, pentru că nu au cum. Hai să-i vedem și să-i și sprijinim pe copii din familiile defavorizate , monoparentatle cu multi copii, prin care nu au rezurse materiale sau financiare de ai oferi un trai mai bun fata de copii din institutionalizare care are asigurat tot prin Centre de plasament. Prin campania „Stai la masa cu o faptă bună!” putem ca măcar pentru 120 de copii să însemnăm o notă mai bună la școală, un ajutor de nădejde în casă si familiile lor de ai sprijini, o zi veselă de joc. Și asta doar pentru că în ziua respectivă, ei au primit o masă caldă, caldura sufleteasca si sprijin moral de incurajare.

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă50
2Anonimsumă fixă150
3Agache Florentina - ouasumă fixă50
4Anonimsumă fixă50
5Anonimsumă fixă50
6Mihaela Panzariusumă fixă50
7Anonimsumă fixă25
8Anonimsumă fixă15
9Anonimsumă fixă200
10Anonimsumă fixă70
Distribuie: