„Ghiozdanelul Meu” Editia 2022

Detalii proiect:

Obiectiv 16,000 RON 150 RON
Nume Proiect:
"Ghiozdanelul Meu" Editia 2022
Organizatie:
Asociatia Stergem o Lacrima
Descrierea Proiectului:
Campania "Ghiozdanelu meu"! Campania "Gihiozdanelul meu" a ajuns in acest an la ediția cu numărul șapte si vouă va datorăm tot succesul obtinut. Descurajam cu vehemență abandonul școlar si din acest motiv incercam in fiecare an sa oferim ajutorul copiilor proveniți din familii aflate în dificultate. In acest an ne-am propus sa ajutam 400 de copii (cu vârste cuprinse între 7-11 ani) din diferite sate si comune aflate pe teritoriul județului Iasi. Aceștia vor primi ghiozdane echipate cu rechizite corespunzatoare pentru grădinița sau școală. Susținem cu tărie că IMPLICAREA FACE DIFERENTA si speram ca si sa reusim împreună sa daruim o "SANSA" la educație, o "SANSA" la un viitor mai bun! Va multumim!
Beneficiari:
400 de copii din mediul rural:gradinita si clasele I-IV
Durata Proiectului:
12 Luni
Echipa de Proiect:
Agache Florentina- Coordonator Campanie Gavrilas Florin-Logistica si Achizitii Paula Ciohodariu- Voluntar Adina Rachieru - Coordonator Voluntar
Persoana de legatura:
Agache Florentina- Coordonator Campanie - 0760620146 - contact@stergemolacrima.ro
Link Oficial:
https://www.facebook.com/stergemolacrima.sol.5
Obiectiv Financiar:
16000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Paula Adam Ciohodariu
M-am alăturat acestui minunat proiect deoarece imi doresc ca toti copiii sa aiba sansa de a frecventa scoala. Educatia si studiu schimba destine,iar implicarea este ceva firesc!
Agache Florentina
Am sustinut in ultimii ani educatia si am oferit ghiozdane echipate fiind alaturi pe tot parcusrsul anului scolar fiecarui copil ce si-a dorit sa nu renunte la educatie din cauza saraciei! Promitem sa fim alaturi in fiecare zi,saptamana,luna si inceput de an scolar elevilor ce nu isi doresc sa abandoneze scoala!
Andrei si Adnana
Suntem tineri si dornici să ajutam! Ne alăturăm campaniei "Ghiozdanelul meu" inițiată de Asociația Ștergem o Lacrima si avem speranta ca gestul nostru sa îndemne cat mai multe persoane sa ne susțină!
Cristiana Tapciuc
Exist si am dreptul sa aleg! Am ales să fiu alături de Asociația Ștergem o Lacrima si sa sustin campania "Ghiozdanelul meu"! Este o șansă pentru educație,este o sansa pentru ziua de maine,este o șansă pentru noi toti! Consider că scoala este singura noastră sansa pentru un viitor mai bun,pentru o lume mai buna si mai educată!

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)
Distribuie: