Fondul de burse

Detalii proiect:

Obiectiv 22,000 RON 25,348 RON
Nume Proiect:
Fondul de burse
Organizatie:
Fundatia Comunitara Iasi
Descrierea Proiectului:
Credem ca tinerii adauga valoare orasului nostru, prin viziunea lor proaspata si entuziasmul neerodat. Vedem in ei membri ai comunitatii care pot influenta in bine, atat in prezent, cat si in viitor, comunitatea din care fac parte. De aceea, dorim sa sprijinim elevii performanti, care investesc pasiune si determinare in formarea lor, pe cei care au standarde ridicate si ne inspira pe noi toti sa fim oameni mai buni, oferindu-ne exemplul lor personal. Sustinem tinerii care, odata ajutati sa-si atinga intregul potential, pot imbunatati calitatea vietii comunitare. Dorim sa diminuam din barierele financiare cu care se confrunta tinerii straluciti, astfel incat sa ajunga la performanta si sa nu se piarda intr-un parcurs de viata anevoios. Vrem ca ei sa devina membri activi ai comunitatii care a participat la implinirea lor.
Beneficiari:
Fondul de Burse va fi deschis pentru tinerii cu rezultate scolare si extrascolare deosebite, care se afla in ciclul de invatamant preuniversitar si care au nevoie de sprijin financiar pentru a evolua.
Durata Proiectului:
Septembrie 2019 - Noiembrie 2020
Echipa de Proiect:
Claudia Grigoraș - coordonator program
Persoana de legatura:
Claudia Grigoraș Tel. 0720 039 054 claudia.grigoras@fundatiacomunitaraiasi.ro
Link Oficial:
https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-de-burse/
Obiectiv Financiar:
22000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Irina Nichifiriuc
Cred în puterea educației, în nevoia de dezvoltare și evoluție și în ideea că tinerii sunt viitorul. Aș vrea să-i iau pe toți acasă și să le asigur un drum lin, dar cum nu pot să o fac de una singură, vă invit pe voi dragi prieteni să punem mâna de la mâna pentru a susține cu burse elevii merituoși ai Iașului

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Elisa Giurgeasumă fixă20
2Anonimsumă fixă60
3Adelina Borta sumă fixă30
4Anonimsumă fixă30
5Anonimsumă fixă50
6Despina Burlasisumă fixă20
7Irina Nichifiriucsumă fixă50
8Manuela-Lidia Grindeisumă fixă100
Distribuie: