Empower Parents

Detalii proiect:

Obiectiv 5,000 RON 5,310 RON
Nume Proiect:
Empower Parents
Organizatie:
Asociatia ParentIS
Descrierea Proiectului:
In cadrul campaniei desfasurate cu ocazia Saptamanii Mondiale a Alaptarii, Asociatia ParentIS isi propune realizarea unui studiu de piata ale carui concluzii sa fie prezentate publicului atat sub forma de date statistice cat si vizual, intr-un film cu opinii personale si ale profesionistilor, privind rolul retelei de suport a mamei in privinta ratei de alaptare. Filmul documentar va prezenta perspectiva mamelor asupra importantei suportului pe care il primesc in familie, la locul de munca si in general in cercul social in privinta alaptarii, dar si opiniile profesionistilor din domeniul medical, al sociologilor si psihologilor asupra rolului retelei de suport a mamei in rata de succes a alaptarii
Beneficiari:
Parinti si viitori parinti activi profesional, familiile aflate in situatii vulnerabile, lipsite de sistem de suport sau cu sistem de suport redus.
Durata Proiectului:
1 an
Echipa de Proiect:
Lioredana Ciofu - Project Manager; Ioana Precupan - Specialist Lactatie; Ionela Luciu - coordonator voluntari si campanie fundraising.
Persoana de legatura:
Lioredana Ciofu - telefon 0763.690.700, e-mail lioredana.ciofu@gmail.com.
Link Oficial:
www.parentis.ro
Obiectiv Financiar:
5000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Chirila Marian
Pentru a susține educația mămicilor.
Georgiana Buteanu
Odată cu nașterea primului copil, perspectiva asupra vieții s-a schimbat considerabil. Am pășit într-o nouă lume pentru care mi-am dat seama că nu eram pregătită așa cum obișnuiam să o fac pentru orice alt examen din viața mea. Așa că am început să caut. Informația mi-a înlăturat teama de a nu ști ce fac sau frica de a nu face bine. ParentIS e (și) despre informație. Multă, multă informație și de calitate. Un bagaj necesar pe care ar trebui să-l aibă orice părinte încă dinainte de a se pregăti pentru aducerea unui copil pe lume. ParentIS e despre sarcină, naștere, suport în alăptare, despre purtatul copiilor (babywearing), despre creștere armonioasă, cu blândețe (și noi, alături de copiii noștri) ș despre multe altele. Însă, dincolo de toate acestea, ParentIS e despre COMUNITATE. Acea comunitate în care mă simt ascultată, înțeleasă, sprijinită și către care mă întorc cu recunoștință acum. Acea comunitate care îmi doresc să înflorească și să crească cât mai mulți părinți care-și cresc frumos copiii, la rândul lor. Da, aici, în Iași! *** Ce zici? Ți-am oferit un motiv suficient de bun ca să mă ajuți să o susțin? :) Dacă da, ți-am pregătit o surpriză! Persoanele care donează prin intermediul acestui mesaj vor participa la o tombolă în urma căreia pot câștiga o ședință de terapie Bowen (dacă e copil) sau de terapie Craniosacrală (dacă e adult). De-abia aștept să ne cunoaștem!
Spătaru Alina
Proiectele ParentIS mi-au plăcut dintotdeauna și doresc să susțin cum pot și cât de mult pot inițiativele lor și proiectul acesta.
Ioana Precupan
Imi plac foarte mult si proiectele ParentIS, imi doresc sa le sustin

Echipe proiect:

1) ParentIS

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Mihaela Caracușsumă fixă25
2Stephen Bennettsumă fixă50
3Alexandra Pistolsumă fixă25
4Angelica Artene sumă fixă50
5Adina Turculetsumă fixă40
6Anonimsumă fixă35
7Anonimsumă fixă35
8Irina Ciofusumă fixă50
9Catalina Vatuiusumă fixă25
10Alexandra Simionicasumă fixă200
11Ines Dumitriusumă fixă50
12Irina Ciochinasumă fixă100
Distribuie: