Crestem Impreuna!

Detalii proiect:

Obiectiv 35,000 RON 4,981 RON
Nume Proiect:
Crestem Impreuna!
Organizatie:
Salvați Copiii Iași
Descrierea Proiectului:
Copiii ai căror părinţi sunt plecaţi să lucreze în altă ţară reprezintă o categorie extrem de vulnerabilă. Ei au nevoie de suport specializat emoţional şi educaţional. Astfel, în cadrul proiectului se vor derula programe de suport şcolar, de orientare şcolară şi consiliere. Copiii care au cel puțin un părinte plecat vor veni la centrul Creștem Împreună unde vor fi ajutați la teme și vor avea meditații la materiile școlare la care întâmpină dificultăți. Se vor juca și vor fi implicați în activități de petrecere a timpului liber într-un mod care să-i ajute în dezvoltarea lor socio-emoțională. De aseamenea, va fi facilitată comunicarea permanentă cu părinţii plecaţi. În cadrul proiectului sunt vizate şi persoanele în grija cărora au rămas copiii, în acest sens vor fi activități de consiliere pentru părinții rămași acasă sau persoanele care au grijă de copii.
Beneficiari:
30 de copii care au parinți plecați la munca în străinătate
Durata Proiectului:
Septembrie 2018 – Septembrie 2019
Echipa de Proiect:
Corina Mighiu, Coordonator proiect/ Psiholog/ Psihopedagog
Persoana de legatura:
Anca Busuianu, tel.: 0747.381.201; E-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro
Link Oficial:
www.salvaticopiii-iasi.ro
Obiectiv Financiar:
35000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

GHEORGHICA DOINA
Pentru a fi alaturi de cei ce sunt in nevoi,pentru a simti o bucurie atunci cand vedem o raza de speranta in ochii lor!
Octav Pintilie
Ii cunosc pe cei de la Salvati Copii si stiu ca atunci cand isi propun un proiect il vor duce pana la capat si ca rezultatele vor fi peste asteptari. Mai stiu ca echipa Salvati Copii isi dedica toata resursele pentru a sustine copii si pentru a le asigura un viitor cat mai bun. Vreau sa fiu ambasador pentru aceasta cuza si pentru organizatia Salvati Copii ca sa ii pot ajuta in a finanta proiectul "Crestem Impreuna" si ca sa ii sutin in a ajunge la cat mai multi copii.
Mihaela Gârlea
Sunt profesoară din anul 1998. În cei 20 de ani de activitate am întâlnit foarte mulți copii, adolescenți și tineri care au crescut cu bunicii, mătușile, frații mai mari sau mai mici... deoarece părinții au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate. Dialogul cu ei, activitățile comune au trădat mereu ruptura din sânul familiei la un moment dat. OSC Iași derulează proiectul “Creștem împreună” dedicat copiilor rămași singuri! Pentru ei am decis să fiu AMBASADOR!
Obrocea Irina
Copiii ramasi singuri acasa au nevoie de protectie si educatie! Ma alatur cu drag acestui proiect asa cum o fac intotdeauna cand este vorba de copii!
MODAN MIHAELA
Pentru ca fiecare dintre noi - indiferent de varsta - copilul interior este acea calauza care ne poate duce mereu spre puritate, intelepciune, simplitate si capacitatea de a iubi. Am ales acest rol pentru a-mi aminti ca una din misiunile mele este sa nu uit ca am fost copil si la randul meu sa-i ajut pe cei care acum experimenteaza singuratatea, tristetea profunda, deprivarea de minime resurse. Un copil iubit e un copil salvat astazi care va face miracole maine.
Anca & Paul
Noi, cei care vrem și putem, avem șansa de a face astăzi o investiție cu adevărat valoroasă! Împreună ne putem asigura de bunăstarea psihică, fizică și emoțională a copiilor rămași singuri acasă.
Alice Ciobanu
Fiecare copil are dreptul la educatie si fiecare copil are dreptul sa se bucure de dragostea familiei lui. Copiii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate au nevoie de tot sprijinul nostru pentru ca sentimentul ca sunt "ai nimanui" sa nu lase urme atat de adanci in sufletul lor. Vino alaturi de mine sa-i Crestem Impreuna!

Echipe proiect:

1) Salvati Copiii

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă50
2Anonimsumă fixă20
3DOINA GHEORGHICAsumă fixă250
4Anonimsumă fixă100
Distribuie: