Corul ANGELI

Detalii proiect:

Obiectiv 12,000 RON 1,260 RON
Nume Proiect:
Corul ANGELI
Organizatie:
Asociatia Muzicala ANGELI
Descrierea Proiectului:
Corul ANGELI, avand copii cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani, este proiectul de suflet al Asociatiei Muzicale ANGELI, prin care membrii alumni ai organizației sustin continuarea activitatii corului de copii. Valorile noastre, ale familiei ANGELI, sunt multiculturalitatea, invatarea continua, spiritul de echipa si transparenta. Pasiunea noastra pentru muzica ne aduce anul acesta a doua oara la Swimathon. Vrem sa aducem mai multa culoare in muzica noastra, a copiilor de la ANGELI! Prin proiectul de anul acesta dorim sa mobilizam fonduri ca sa achizitionam acelasi tip de costumatii de scena pentru ambele coruri de copii.
Beneficiari:
120 de copii din orasul Iasi
Durata Proiectului:
Decembrie 2017
Echipa de Proiect:
Cornel Arva - coordonator proiect (tel. 0728.723.374); Smarandita Ungureanu - board director Angeli (tel. 0766.558.522)
Persoana de legatura:
Cornel Arva - coordonator proiect (tel. 0728.723.374, e-mail asociatia.muzicala.angeli@gmail.com)
Link Oficial:
http://corulangeli.ro/
Obiectiv Financiar:
12000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Carmen Stavrat
Angeli înseamnă copilărie, cântec, pasiune, prieteni, frumos. Copiii Angeli merita susținerea noastră pentru propulsarea lor cât mai departe pe marile scene, de altfel ei fiind deja în atenția publicului ieșean cât și național. Dar, pentru ca sunt talentați și ambițioși anul trecut au reprezentat România la festivalul Internațional "Singing Europe" din Polonia. Urmatorul pas în demersul lor ar fi confecționarea de costume de scenă. Haideți să-i susținem! Copiii Angeli merita!
Cornel Arva
Sunt pasionat de proiectul Angeli si o fac cu drag. Imaginea scenica frumoasa a corului, este un respect pentru copii ca si artisti si un respect pentru public care asculta dar si priveste.

Echipe proiect:

1) ANGELI

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Raluca Frunzasumă fixă900
2Paul Sandusumă fixă20
Distribuie: