Centrul Educațional Târgu Frumos

Detalii proiect:

Obiectiv 22,500 RON 0 RON
Nume Proiect:
Centrul Educațional Târgu Frumos
Organizatie:
Fundația Serviiciilor Sociale Bethany
Descrierea Proiectului:
Ne dorim foarte mult ca prin proiectele noastre să generăm schimbări reale și sustenabile, de aceea alegem să fim aproape de copiii în dificultate investind în educația lor. Fiindcă noi credem cu tărie că doar prin educație vor reuși să își depășească condiția și să își asigure un viitor mai bun. De cinci ani, la Târgu Frumos și în alte patru localități din județul Iași dezvoltăm programe Școală după Școală unde copiii din familii vulnerabile vin în fiecare zi și primesc ajutor la teme și, foarte important, un prânz cald. La Centrul Educațional lucrăm atât cu copiii, cât și cu părinții acestora, propunându-ne să combatem discriminarea și efectele sărăciei; milităm pentru educația copiilor ca șansă la o viață decentă. Ne dorim ca serviciile noastre să aibă continuitate și să putem ajunge la cât mai multe familii din comunitate.
Beneficiari:
105 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani şi familiile acestora aflate în situaţii dificile ce provin din medii dezavantajate ale oraşului Tg. Frumos şi din alte comunităţii rurale din județul Iași.
Durata Proiectului:
5 luni (august - decembrie 2022)
Echipa de Proiect:
1 psihopedagog – este alături de copil ajutându-i să-şi depăşească limitele. 1 asistent social – evaluează nevoile sociale ale familiei şi le este alături acestora la fiecare pas dificil prin care trec. 1 coordonator – identifică nevoile programului şi caută posibilităţi de finanţare a acestuia, sprijină echipa în realizarea activităţilor pe care şi le-a propus.
Persoana de legatura:
Cosmin Brînză, 0746 936 969, cosmin.brinza@bethany.ro
Link Oficial:
www.bethany.ro
Obiectiv Financiar:
22500 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)
Distribuie: