Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati

Detalii proiect:

Obiectiv 23,000 RON 29,573 RON
Nume Proiect:
Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati
Organizatie:
Fundatia Serviciilor Sociale Bethany
Descrierea Proiectului:
Proiectul propus reprezinta continuarea unei initiative pe care Fundatia Serviciilor Sociale Bethany a pus-o in practica: furnizarea unui program integrat de servicii de recuperare pentru copiii cu dizabilitati neuro-psiho-motorii din municipiul Iasi. Acest pachet de servicii este livrat la sediul Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany, unde a fost amenajat un centru la standarde de calitate cu sala de kinetoterapie, cabinet de logopedie, cabinet de terapie psihologica, consiliere de grup. Pentru a realiza acest program s-au utilizat fonduri locale, insa cea mai mare pondere a finantarii a venit din campania de strangere de fonduri derulata in perioada 2011-2012. In contextual actual, in care fondurile europene si cele locale sunt reduse si sporadice, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany face eforturi mari pentru a mentine aceste servicii livrate gratuit copiilor si familiilor aflate in dificultate.
Beneficiari:
Grupul tinta este constituit din 30 copii cu dizabilitati neuro-psiho-motorii aflati la risc de abandon, abuz, neglijare si familiile acestora aflate in dificultate, domiciliate in Iasi. Copii vor beneficia de servicii integrate de recuperare si parintii vor beneficia de informare si consiliere privind ingrijirea copilului in scopul de a le creste capacitatea parentala.
Durata Proiectului:
6 luni
Echipa de Proiect:
Asistent Social (50 % norma): selecteaza si evalueaza beneficiarii, ofera servicii de informare, completeaza rapoarte asupra activitatii desfasurate, participa la organizarea si sustinerea evenimentului pentru copil. Pedagog recuperare (50% norma): realizeaza examinarea complexa a copilului si stabileste diagnosticul, elaboreaza si aplica programele de recuperare si terapie in functie de diagnostic. Psiholog(50% norma): realizeaza terapii cu copii cu dizabilitati si evaluari ale acestora. Kinetoterapeut (contract prestari servicii): kinetoterapeutul stabileste planul de tratament specific, obiectivele specifice, programul de lucru si modul de desfasurare in vederea educarii sau reeducarii unor deficiente, prevenirea sau recuperarea unor dizabilitati neuro-motorii, utilizeaza tehnici, exercitii, masajul si procedee conform conduitei terapeutice si obiectivelor fixate, stabileste programul de kinetoterapie care este urmat acasa de pacient si instruieste apartinatorii in aplicarea acelui program.
Persoana de legatura:
Andreea Tofan, Specialist PR&Fundraising, telefon 0755 458510, e-mail: andreea.tofan@bethany.ro
Link Oficial:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FundatiaBethany/?fref=ts, website: http://bethany.ro/
Obiectiv Financiar:
23000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Nadia Rotarusumă fixă50
Distribuie: