Bursele iOSiF

Detalii proiect:

Obiectiv 12,000 RON 11,252 RON
Nume Proiect:
Bursele iOSiF
Organizatie:
Fundatia Iosif
Descrierea Proiectului:
Bursele iOSiF fac parte integrantă dintr-un proiect mai amplu al Fundației Iosif, Give your DREAMS the wings to FLY ! Demarat în urmă cu trei ani, acesta își propune să răspundă nevoii de educație și formare a tinerei generații. Nu avem în vedere educația formală, care se întâmplă oricum în mediul instituțional, ci pe cea nonformală în sensul dezvoltării de abilități de viață independentă, esențiale unei integrări de succes a individului în societatea modernă aflată în continuă transformare. Proiectul a demarat în luna septembrie 2016 și își propune să ofere șansa la o educație de calitate copiilor și tinerilor proveniți din familii dezavantajate socio-economic. Astfel, începând cu anul 2016, 22 de tineri au beneficiat de burse din partea Fundației Iosif pentru continuarea studiilor postliceale/universitare și de suport de specialitate în vederea dezvoltării lor personale, în acord cu propriile interese și cu realitatea socio-economică din România, și nu numai. O altă grupă de 10 copii, elevi ai școlilor gimnaziale din Mun. Iasi (”Ion Neculce”, ”Virgil Madgearu”, etc.) proveniți din medii defavorizate beneficiază săptămânal de ajutor la teme, instruire interactivă și cu un design atractiv pentru folosirea calculatorului, a informației digitale, educație pentru un stil de viață sănătos (cursuri de dans, consultații medicale gratuite) și alte activități social educative și de petrecere a timpului liber. Pentru realizarea acestor activități, recrutăm și formăm tineri care devin voluntari în cadrul proiectului.
Beneficiari:
• 10 elevi (clasele V-VIII) de la școli gimnaziale din mun. Iasi (”Ion Neculce”, ”Virgil Madgearu” etc) proveniți din medii defavorizate; • 8 elevi de la Liceul Tehnologic Economic ”Virgil Madgearu” Iași, voluntari în cadrul proiectului; • 22 bursieri din învățământul liceal/universitar, diferite specializări și voluntari în cadrul proiectului.
Durata Proiectului:
12 luni, pe parcursul anului scolar/universitar 2019-2020
Echipa de Proiect:
Plămădeală Claudiu – coordonator proiect – coordonează activitățile, monitorizează indicatorii, menține legătura cu sponsorii/colaboratorii, asigură finanțarea activităților și vizibilitatea lor, asigură partea de documentare/raportare/continuitate. Coordonator voluntari – selectează și instruiește voluntarii implicați în activitățile proiectului. Organizează echipele de voluntari și orarul lor. Monitorizează activitatea voluntarilor și asigură suport acolo unde este necesar. Asistent social/psiholog – Consiliere individuală și de grup cu părinții copiilor, după caz. Consiliere individuală și de grup cu cei 30 de beneficiari din proiect. Asaftei Emilia – Contabil – tot ce ține de management financiar. Voluntari: cei 4 elevi de liceu, bursierii iOSiF.
Persoana de legatura:
Claudiu Plămădeală, Director Executiv Fundația Iosif, telefon 0751.112.345, e-mail claudiu.plamadeala@fundatiaiosif.ro.
Link Oficial:
www.fundatiaiosif.ro
Obiectiv Financiar:
12000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Hurmuzache Georgiana
Vreau sa fiu ambasador fundraiser pentru ca cred în povesti și vise, iar visele se pot împlini.
Plamadeala Claudiu
Este o cauza in care cred si pe care o sustin.

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă2000
2Claudiu Plamadealasumă fixă200
Distribuie: