Biblioteca pe roti

Detalii proiect:

Obiectiv 3,000 RON 2,240 RON
Nume Proiect:
Biblioteca pe roti
Organizatie:
Centrul Diecezan Caritas Iasi
Descrierea Proiectului:
Centrul de Resurse pentru Familii isi propune ca in acest an sa sprijine 30 de copii din familii defavorizate din mediul rural prin realizarea unor activitati educative si recreative totodata pe o perioada de o saptamana. Provenind din familii ce au nevoie de mai mult sprijin din partea comunitatii, am considerat necesara interventia noastra in vederea oferirii unei alternative benefice pentru dezvoltarea copiilor pe perioada unei saptamani din vacanta de vara, astfel incat sa constientizeze propriile valori in raport cu societatea in care traiesc.
Beneficiari:
Beneficiari directi: 30 copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani cu risc de excluziune sociala din cauza situatiei materiale precare din familiile de provenienta. Beneficiari indirecti: familiile copiilor ce vor participa in cadrul activitatilor organizate: minim 5 voluntari implicati.
Durata Proiectului:
O luna
Echipa de Proiect:
Manager de proiect / asistent social: planifica, coordoneaza, monitorizeaza, deruleaza activitatile si identifica resurse pentru o mai buna desfasurare a obiectivelor propuse pe perioada de implementare a proiectului; Voluntari: se implica direct in organizarea si derularea activitatilor, cat si in procesul de interactiune cu cei mici.
Persoana de legatura:
Ioana Mihaila - telefon: 0729.550.018, e-mail: ioana_mihaila30@yahoo.com.
Link Oficial:
www.caritas-iasi.ro
Obiectiv Financiar:
3000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Condac Mihaela
Pentru ca cei 7 ani de acasa conteaza cel mai mult, sustin dreptul copiilor la educatie intr-o familie sanatoasa, fara abuzuri si violente. Centrul de Resurse pentru Familii intervine tocmai in astfel de familii si sustine copiii pentru a avea un viitor mai bun. Haideti sa-i sustinem la Swimathon!
Bianca Sava
Din păcate, constat cu fiecare zi că suntem din ce în ce mai ignoranți unii cu alții. Pentru a face lumea un loc mai bun, am ales această campanie pentru a ajuta o mică parte din cei care au nevoie.
Dorneanu Diana
Consider ca pot sa ajut copiii si familiile lor astfel incat proiectul sa ajunga acolo unde este nevoie de el .
Vasiliu Nicușor
În viața de zi cu zi, plec mereu de la următoarea premisă: „dacă vrei și poți să faci un bine cuiva, fă-l!”
Ioana Mihăilă
Prin meseria de asistent social si coordonator al Centrului de Resurse pentru Familii, militez zilnic in favoarea beneficiarilor nostri astfel incat arealul de dezvoltare al acestora sa aiba la baza nu doar auto-motivatia, ci si sustinerea din partea comunitatii.

Echipe proiect:

1) Magic Team

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă150
Distribuie: