Atelierele Copilariei – Centrul de activitati

Detalii proiect:

Obiectiv 15,000 RON 6,434 RON
Nume Proiect:
Atelierele Copilariei - Centrul de activitati
Organizatie:
Asociatia ProLife
Descrierea Proiectului:
Noi, cei din Asociatia ProLife dorim sa facem o diferenta in viata copiilor cu handicap neuro motor din Iasi. Ne propunem sa oferim o copilarie colorata si plina de senzatii, asa cum fiecare copil merita. Vom continua sa dezvoltam ideea unui mediu plin de sunete si culoare cu tema „Atelierele Copilariei”. Este un proiect de constructie, amenajare si dotare a unui Centru de Activitati in care imaginatia si visele copilariei vor fi tranformate in evenimente dedicate acestor copii: teatru, dans, muzica, magie, spectacole, dar si loc de intalnire unde ii veti putea cunoaste si observa cum se dezvolta cu sustinerea voastra. Proiectul se va dezvolta in 3 etape: autorizare, constructie si amenajare, dotare, pe o durata de 2 ani. La editia Swimathon 2017 se urmareste mobilizarea fondurilor necesare primei etape – autorizarea proiectului de constructie.
Beneficiari:
47 copii dintr-un centru de recuperare a copilului cu handicap sever din Iasi.
Durata Proiectului:
2 ani
Echipa de Proiect:
Cristina Orzetic – manager de Proiect; Andreea Horaicu – coordonator Proiect; Mariana Rotariu – ambasador si coordonator mobilizare echipe de inotatori.
Persoana de legatura:
Cristina Orzetic: cristina.orzetic@gmail.com, telefon: 0729 159 312 Andreea Horaicu: andreea.horaicu@gmail.com, telefon: 0760 276 440
Link Oficial:
https://www.facebook.com/asociatia.prolife/
Obiectiv Financiar:
15000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Nechifor Ionela
Ador sa vad copii fericiti!

Echipe proiect:

1) TiVo Bolt+

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)
Distribuie: