Atelier de Robotica CyLIIS

Detalii proiect:

Obiectiv 12,000 RON 12,250 RON
Nume Proiect:
Atelier de Robotica CyLIIS
Organizatie:
Liceul Teoretic de Informatica "Grigore Moisil" Iasi
Descrierea Proiectului:
Proiectul "Atelier de Robotică CYLiis" își propune dotarea și dezvoltarea unui atelier de robotică în Liceul de Informatică “Grigore Moisil”, în care elevii pot pune în aplicare cunoștințele dobândite la școală. În cadrul atelierului, copii vor folosi matematică, fizică și informatică pentru construcția și programarea unor roboți, cu care vor participa la concursuri naționale și internaționale. Punerea în practică a informațiilor acumulate în cadrul orelor, dezvoltă interesul elevilor pentru domeniile în cauza. Copiii ce iau parte la activitățile desfășurate în cadrul atelierului obțin o experiență care îi va ajută atât pe plan personal, pentru că învață să lucreze în echipă, cât și pe plan profesional, mare parte a elevilor Liceului de Informatică optează pentru cariere în IT și robotică. Activitățile organizate în „Atelierul de Robotică CyLIIS” vor atrage implicarea comunității și interesul altor copii pentru acest domeniu în continuu progres. Ne dorim ca Atelierul CyLLIS să devină un HUB de antrenament pentru toți copiii pasionați de robotică.
Beneficiari:
elevi de gimnaziu si liceu, profesori
Durata Proiectului:
2018-2025
Echipa de Proiect:
Elevi: Avram Andrei - proiectare si imprimare 3D, driver; Banu Denis - constructie robot, programare; Chirita Matei - constructie robot, promovare, strangere fonduri; Cucos Daria - multimedia, graphic design; Filip Yvonna - coach, promovare, comunicare; Josanu Rares - proiectare sisteme, constructie roboti; Negrei Iustinian - constructie robot; promovare; Plescan Bogdan - constructie robot; Puricoi Catalin - driver, proiectare 3D, imprimare 3D; Daniel Rusu - constructie robot, promovare; Horia Turcuman - software design, programare, strangere de fonduri; Turcuman Vlad - capitan echipa, proiectare sisteme, constructie robot, strangere de fonduri; Udila Andrei - constructie robot, promovare, strangere de fonduri Mentor - Iulian Savastre, Project Manager BSS-One Mentor - prof. Mirela Tibu
Persoana de legatura:
Turcuman Vlad - vladturcuman@gmail.com; 0744 535653 Tibu Mirela - mirela.tibu@gmail.com; 0723 291212
Link Oficial:
https://www.facebook.com/Cyliis/
Obiectiv Financiar:
12000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Maura Anghel
Pentru că îmi doresc să susțin inovația și performanța, îmi doresc ca tinerii să știe că pot conta pe comunitate atunci când au idei care pot conduce la dezvoltarea societății în care trăiesc și pe care o pot face mult mai bună. Pentru că îmi doresc o lume mai frumoasă!
Filip Yvonna
Doresc să fac ceva bun, care să mă facă să rămân după ore la școală, dar mai ales care să-i atragă pe elevi și viitorii elevi.
Florea Gabriela
Imi place cand niste copii cred in visul lor. Imi place cand incearca sa gaseasca solutii ca sa-si contiune visul. Cred ca e datoria noastra, a adultilor sa le dam "vant in pupa" :)
Turcuman Oana
Ne dorim un laborator-atelier de robotica modern in Liceul de informatica Iasi

Echipe proiect:

1) CyberPulse

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă100
2Avram Mirelasumă fixă100
3ANA MARIA POPESCUsumă fixă15
4Anonimsumă fixă15
5Anonimsumă fixă70
6Elena Apreuteseisumă fixă400
7Biholar Roxana stefaniasumă fixă50
8Roxana Struluciucsumă fixă50
9Corina Forascusumă fixă100
10Anonimsumă fixă50
11Mirela Samoilasumă fixă30
12Irina Ciochinasumă fixă50
13Daniela Filipsumă fixă200
14Lorena Negreisumă fixă100
15Mihaela Udilasumă fixă100
16Laura Dumitrescusumă fixă100
17Matching Head&Shoulderssumă fixă250
18Chirita Ancasumă fixă100
19Turcuman Oanasumă fixă150
20Emil Chiricasumă fixă15
Distribuie: