Asigura sanatatea unei familii

Detalii proiect:

Obiectiv 4,200 RON 50 RON
Nume Proiect:
Asigură sănătatea unei familii
Organizatie:
Grup de inițiativă a studentelor de la Facultatea de Filosofie și Științe-Social Politice, specializarea Comunicare și Relații publice
Descrierea Proiectului:
Familia Horneț locuiește în satul Gănești, din apropiere de Târgu Frumos, într-o locuință modestă. Cei 4 copii ai familiei sunt elevi în clasele I-XII și învață la școli în localitățile din împrejurimile satului precum Buznea sau chiar în localități mai îndepărate, precum Târgul Frumos sau Neamț. Mama celor 4 copii suferă de fibrom uterin și anemie severă și are nevoie de tratament. Nu are serviciu și nici asigurare medicală. Nu își permite să urmeze tratamentul costisitor, iar tatăl copiilor nu îi sprijină în niciun fel. Ne dorim să venim în sprijinirea acestei familii greu încercate și să strângem fonduri pentru a acoperi costurile asigurării medicale și să achiziționăm un frigider și un birou pentru copii. De restul fondurilor vom cumpăra rechizite, haine și alimente.
Beneficiari:
Familia Horneț: Eugenia (mama); Copii: Maria (7 ani), Florin (13 ani), Daniel (15 ani), Emanuel (18 ani)
Durata Proiectului:
aprilie-august
Echipa de Proiect:
Andreea Turcu: resurse umane, imagine; Bianca Hriscu: strângere de fonduri; Felicia Colotin: promovare online; Marta-Ioana Tabacaru: strângere de fonduri; Cristina-Ecaterina Enacache: resurse umane, imagine.
Persoana de legatura:
Cristina-Ecaterina Enacache: 0754709288; Marta-Ioana Tabacaru: martatabacaru@yahoo.com; Turcu Andreea: andreea.turcu513@gmail.com.
Link Oficial:
-
Obiectiv Financiar:
4200 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă50
Distribuie: