News

Unitate prin diversitate

iulie 4, 2019

Încheiem şirul articolelor cu partenerul principal SWIMATHON 2019. Cristian Nistor, specialist în Marketing și Comunicare la Conduent este născut în Gura Humorului, dar stabilit profesional și implicat civic in Iași. După ani de implicare în evenimentele organizate de Fundaţia Comunitară Iaşi, Cristian știe întocmai că esența SWIMATHON o reprezintă diversitatea.

 

Suntem ființe sociale și avem nevoie să fim diferiți pentru că asta ne intrigă curiozitatea, interesul și ne captează atenția. Odată cu ingredientul diversității se creează și solidaritatea, un sentiment ce ne face să adăugăm noi informații în bagajul cunoștințelor și să ajungem la empatie. Am putea spune mai simplu că poveștile ne leagă, iar unicitatea noastră le oferă savoarea.

„Unitate prin diversitate” ne spune Cristian, şi noi adăugăm că se pliază armonios pe colectivul Conduent. Sunt doar trei cuvinte, însă tăria lor reușește să creioneze precis trăsăturile colectivului. Să reușești să creezi o unitate între două generații, în același mediu de lucru iar empatia să vină de la sine, acesta este într-adevăr un subiect desăvârșit, pe care așteptăm cu drag să îl împărtășească cu noi la SWIMATHON.

Anul acesta, și-au unit forțele și își vor împărtăși povestea diversității: „Dincolo de oportunitatea pe care ne-o oferă, de a aduce inițiativa și schimbarea în comunitatea noastră, echipa Conduent participă la SWIMATHON deoarece suntem setați să ajutam cât mai mult local şi comunitățile din jur. Unul dintre cele mai importante beneficii este că ajuți fără sa primești ceva în schimb. În plus, ne ajută să ne cunoaștem mai bine ca oameni şi în cele din urmă să  fim din ce în ce mai uniți.”

 

 

 

Distribuie: