News

Să fim recunoscători împreună!

iulie 4, 2019

Anul acesta ne-am propus să luăm pulsul partenerilor noştri. Laurențiu Miuț, manager general Express Credit Amanet ne-a împărtăşit despre implicarea în comunitate şi despre învăţat şi crescut împreună. Cu 32 de agenții care se întind de la Iași, la Vaslui, Suceava, Botosani, Roman și Fălticeni, Express Credit Amanet este un pion important în viața economică din Estul Moldovei.

 

 

Echipa Swimathon: Mulţumim că ai rupt din timpul tău şi pentru că ai fost de acord să ne răspunzi la câteva întrebări. Poţi să ne spui câteva cuvinte despre tine?

 

Laurențiu Miuț: Sunt Laurențiu Miuț, un manager care muncește cu și pentru oameni și care crede că fiecare zi depinde de fiecare dintre noi. Conduc Express Credit Amanet, o societate înființată în Iași, care vrea să se implice în viața comunității locale. Noi lucrăm în Moldova, ne dezvoltăm în Moldova, așa că suntem mereu deschiși să fim parte din evenimentele importante de aici. Cu 32 de agenții care se întind de la Iași, la Vaslui, Suceava, Botosani, Roman și Fălticeni, Express Credit Amanet este un pion important în viața economică din Estul Moldovei. E normal să împărțim o parte din succesul nostru cu cei care au nevoi. Visul meu a fost mereu să îmi depășesc condiția, să fiu mai bun decât am fost ieri, așa că vreau să insuflu acest ideal și celor mai mici, managerilor de mâine.

 

 

Echipa Swimathon: Cum ai auzit de Swimathon? 

 

Laurențiu Miuț: Stiu de ceva vreme de Swimathon – atât din presă, cât și de la prieteni și colegii de serviciu. Am fost mereu cu ochii pe această competiție și v-am admirat cum ați crescut și cum v-ați dezvoltat. Sunteți inspiraționali și putem învăța de la voi cum să ne atragem parteneri. Mă bucur că sunteti și la noi, la Iași.

 

 

Echipa Swimathon: Care a fost principalul motiv care a hotărât participarea Express Credit Amanet la Swimathon?

 

Laurențiu Miuț: Vrem să fim alături de cei tineri, să le dam curaj, să zboare. Ne place să dăm o mână de ajutor. De altfel, de-a lungul vremii am fost alături, în calitate de sponsori sau parteneri, atât de organizația Salvați Copiii, cât și de activități precum curse, maratoane și evenimente umanitare care caută să ajute tinerii aflați în nevoie. Participarea la Swimathon confirmă dorința noastră de a face parte din comunitate, de a da o mână de ajutor. Azi, noi putem mai mult decât ei, și vrem să împărțim cu ei bucuria noastră. Să fim recunoscători împreună.

 

 

Echipa Swimathon: În ce mod consideri că participarea la Swimathon va ajuta organizaţia şi ce beneficii va aduce în rândul angajaţilor, companiei şi ţie personal?

 

Laurențiu Miuț: În primul rând participarea la competiție ne onorează și ne face să fim mândri de noi. Ne bucurăm să putem fi deschiși. Apoi, această implicare comunitară a noastră demonstrează că vrem și suntem parte din societatea ieșeană, că o susținem în evoluția ei. Beneficii personale? Să pot zâmbi alături de câștigători.

 

 

Echipa Swimathon: Anul 8 de Swimathon vine cu noi provocări şi ne-ar ajuta să ştim dinainte la ce se aşteaptă participanţii. Prin urmare, îndrăznim să te întrebăm cum vezi Swimathonul anul acesta şi care sunt așteptările organizaţiei de la participarea la Swimathon?

 

Laurențiu Miuț: Vrem să învățăm mai multe alături de voi. Să fim mai buni, mai frumoși, mai deschiși. Să fim mai omenoși și mai recunoscători.

 

 

Echipa Swimathon:Ne bucurăm că vă avem alături şi ne-ar ajuta câteva gânduri pentru viitor (doriți să oferiți un model de implicare pentru alte companii? sau să produceți o schimbare pe termen lung prin implicarea în comunitate?)

 

Laurențiu Miuț: Exemplul nostru de implicare civică sperăm să convingă și alte companii din Moldova să sprijine astfel de competiții și de inițiative umanitare. Pe noi, puteți conta mereu. Vom fi alături de voi, ca să creșteți mari!

 

Distribuie: