Înscrie proiectul tău la Swimathon!

Această etapă este dedicată organizațiilor nonprofit ieșene și grupurilor de iniţiativă (fără entitate juridică) care doresc să strângă fonduri pentru susținerea unor cauze.

Fiecare organizație participantă va trebui să propună un proiect pentru care să coopteze o echipă de înotatori. Organizațiile vor putea mobiliza fonduri atât de la prieteni, susținători, cât și de la companii.

Condiții de participare:

• Completarea formularului de înscriere până la data de 18 aprilie 2018;

• Proiectul să aibă un obiectiv de strângere de fonduri stabilit, de minim 3.000 lei;

• FCI își rezervă dreptul de a reține 10% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare;

• Organizaţia are la dispoziţie un culoar pentru participare;

• Echipa poate solicita și un al doilea culoar, cu condiția să fie ocupat de o companie care să înoate pentru ei și care să aibă obiectivul de strângere de fonduri de 4.000 lei;

• Prezentarea echipei de înotători care va reprezenta organizaţia prin completarea formularului “Înscriere înotători” până pe 24 iunie 2018;

• FCI va monitoriza și evalua implementarea proiectului propus de organizația înscrisă.

Necesar pentru înscriere:

• Prezentarea proiectului care se dorește a fi sprijinit prin completarea formularului “Înscriere proiect” de pe site-ul www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro până pe 18 aprilie 2018.

Înoată la Swimathon!
Această etapă este dedicată persoanelor fizice, persoanelor publice, instituţiilor şi companiilor ce doresc să susțină o cauză locală prin Swimathon. Din echipa unei companii pot face parte atât membrii echipei (angajați), cât și prieteni, clienți, furnizori ai acestora.
Înotătorii sunt încurajați și susținuți atât de organizatori, cât și de cauzele înscrise pentru a se implica activ în strângerea de fonduri. Ei pot apela la cercul lor de prieteni, la colegii de lucru, cunoștințe, parteneri sau companii.
Condiții de participare:
• Înotătorii trebuie să aleagă un proiect din cele înscrise în eveniment pentru a participa;
• Echipa de înotători poate să aibă între 1 și 6 membri;
• Înotătorii care formează echipa și sunt înotători profesioniști sau vin din partea unor săli sportive și cluburi de înot se vor înscrie doar la cursa Swim Talents;
• Să aibă un obiectiv de strângere de fonduri stabilit – minim 3.000 lei dacă este o echipă de înotători persoane fizice, minim 4.000 lei dacă este echipa unei companii;
• Pentru fiecare culoar ocupat se va achita o taxă: 300 lei pentru echipa de înotători persoane fizice și 400 lei pentru echipa unei companii – plata se va realiza în termen de 5 zile de la înscrierea echipei, în perioada 19 aprilie – 24 iunie, în contul Fundației Comunitare Iași sau cash, iar suma va fi scăzută din cei 10% menționați;

Avem două tipuri de validări ale înscrierii echipelor de înotători:
1. Echipa apare cu profil alb-negru pe site în momentul în care își plătește taxa de participare. Până atunci, echipa apare doar în baza de date.
După ce echipa apare pe site-ul Swimathon, poate să strângă și fonduri (adică i se pot atribui donații pe site).
2. Profilul echipei va deveni color în momentul în care va mobiliza jumătate din obiectivul propus. Adică, își va rezerva și culoarul de înot din ziua evenimentului. Și va continua să strângă fonduri până își atinge și/sau își depășește obiectivul.

Necesar pentru înscriere:
• Prezentarea echipei de înotători prin completarea formularului “Înscriere înotător” de pe site-ul oficial al evenimentului până pe 24 iunie 2018.

Calendarul evenimentului:
• Înscriere proiecte: 15 martie – 18 aprilie
• Lista finală a proiectelor înscrise: 19 aprilie
• Înscriere înotători: 19 aprilie – 24 iunie
• Înscriere ambasadori și susținători: 19 aprilie – 30 iunie
• Ziua evenimentului: 30 iunie, ora 09.00
• Perioada de strângere a donațiilor înscrise: 31 iulie, termen limită
• Semnarea contractelor de finanțare cu echipele de proiecte: 30 septembrie, termen limită

Pentru detalii, ne puteţi contacta:

Doris Cojocariu
Relații ONG şi grupuri de iniţiativă
Telefon 0720.039.054