VIATA ACTIVA, SANSE EGALE!

Detalii proiect:

Obiectiv 6,000 RON 3,950 RON
Nume Proiect:
VIATA ACTIVA, SANSE EGALE!
Organizatie:
Asociația euRespect
Descrierea Proiectului:
Din perspectivă socială, dizabilitatea nu este atât o condiție medicală, cât o limitare în interacțiunea unei persoane cu mediul în care trăiește. Din păcate, barierele de atitudine şi de mediu sunt cele care împiedică, în mod real, participarea deplină şi efectivă în societate a persoanelor cu dizabilități în condiţii egale cu ceilalţi. Asociația euRespect își propune să contribuie la schimbarea de atitudini și mentalități privind persoanele cu dizabilități, promovând ideea că o viață normală pentru o persoană trăind cu o dizabilitate depinde total de un stil de viață activ – din punct de vedere medical și social - și de adaptările spațiului public. De aceea, prin proiectul VIAȚĂ ACTIVĂ, ȘANSE EGALE! ne propunem strângerea de fonduri necesare pentru a asigura servicii de kinetoterapie unor tineri cu dizabilități locomotorii din Iași, pornind de la premisa că un tonus fizic bun contribuie la desfășurarea în condiții adecvate a activităților zilnice a fiecăruia dintre acești tineri. Pe lângă aceasta, echipa noastră își propune să deruleze campanii de conștientizare în rândul agenților economici din Iași cu privire la necesitatea accesibilizării cu rampe a spațiilor de acces pentru persoanele utilizatoare de scaun rulant, dar și în rândul șoferilor ieșeni în vederea respectării spațiilor de parcare special amenajate, marcate cu semnul accesibilității. Pe perioada desfășurării proiectului vom implica tineri voluntari – cu și fără dizabilități – considerând că o astfel de abordare va genera o atitudine pozitivă și o colaborare firească, ce trece dincolo de orice stereotipuri de percepție.
Beneficiari:
Beneficiarii proiectului: minim 10 persoane cu dizabilități din Iași implicate în proiect. Beneficiari indirecți: familiile perosoanelor cu dizabilități, șoferi și locuitori ai Iașului informați în urma campaniilor de conștientizare, minim 20 de voluntari euRespect.
Durata Proiectului:
August 2018 – Martie 2019
Echipa de Proiect:
Alexandru LUCHICI – Coordonator proiect; Gentilia ZENOVEI-BALABAN – Responsabil comunicare; Silviu BURLACU – Fundraiser; Oana MAFTEI – Fundraiser
Persoana de legatura:
Alexandru LUCHICI – Coordonator proiecte Asociația euRespect; alex.luchici@gmail.com | 0726 788 515
Link Oficial:
http://www.euRespect.ro
Obiectiv Financiar:
6000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Violeta-Georgiana SILAI
Susțin cauza Asociației euRespect pentru că tinerii care trăiesc cu o dizabilitate nu trebuie să fie singuri în efortul lor de a se integra într-o societate care îi provoacă în fiecare cu dificultăți și obstacole. Depinde de noi să contribuim la schimbarea de atitudini și mentalități și să le dăruim mai multe șanse la o viață activă!

Echipe proiect:

1) GOLDEN FISH

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Anonimsumă fixă100
2sima laurasumă fixă50
3Adriana Wsumă fixă500
4Feodorov Mihaelasumă fixă200
5Laurentiu Petrencusumă fixă110
6Matching Head&Shoulderssumă fixă800
7Camelia Burdiasumă fixă100
8Florentina Grumezasumă fixă50
9Fam Simionsumă fixă20
10Anonimsumă fixă100
11Fam Simionsumă fixă20
12Anonimsumă fixă100
13Bogdan Burlacusumă fixă100
14Rareș Matei Grădinaru Popa sumă fixă150
15Anonimsumă fixă100
16alexandru mihaisumă fixă100
17Bogdan Danilescusumă fixă100
18Ciobotaru Octavsumă fixă100
19Catalin Cozmasumă fixă100
20Vasilica Coscotinsumă fixă250
21Anonimsumă fixă200
22Anonimsumă fixă100
23Alexandru Alexesumă fixă100
24Anonimsumă fixă100
Distribuie: