Tabara la mare pentru copiii nevoiasi

Tabara la mare pentru copiii nevoiasi
Asociatia Glasul Vietii
Descrierea Proiectului:
Tabara de vara a devenit deja o traditie pentru asociatia noastra. Anual, Asociația ,,Glasul Vietii” ofera o vacanta de neuitat copiilor nevoiași proveniți din familii defavorizate. De ce de neuitat? Pentru ca mai mult ca sigur acesti mititei nu au simtit niciodata nisipul sub talpi sau apa marii pe piele. Anul acesta, la fel ca si anul trecut, numarul micuților ce se vor bucura de aerosoli, namol, nisip și apa Marii Negre este de aproximativ 200. Dar asta nu e totul. Caci pe parcursul saptamanii petrecute sub soarele litoralului, copiii vor avea parte și de activitati recreative. Costul total al taberei este de 190.000 lei (in aceasta suma este inclus, pentru toți cei 200 de copii: transport, cazare, trei mese pe zi, insoțitori, asistent medical permanent, paza si protecție, profesori și adulți cu care vor desfasura tot felul de activitati, consiliere pentru copilașii cu anumite deficiente datorate mediului familial din care provin, materiale auxiliare – șlapi, tricouri, colaci de inot, produse de igiena si curatenie, creme pentru piele și tratamente medicale acolo unde este cazul), speram ca prin campania Swimathon sa mobilizam macar o parte din aceste resurse.
Copii din familiile defavorizate din judetul Iasi (orfani de unul sau ambii parinti, situatie material precara), copii cu diverse afectiuni medicale, dar cu rezultate bune sau foarte bune la invatatura.
Durata Proiectului:
10-17 iulie 2019
Echipa de Proiect:
Pr. Dan Damaschin - coordonator proiect
Persoana de legatura:
Adrian Tarnita - telefon 0742.593.616
Link Oficial:
www.glasulvietii.ro
Obiectiv Financiar:
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori