Sera CNER: unda verde!

Obiectiv 10,000 RON 0 RON
Nume Proiect:
Sera CNER: undă verde!
Colegiul Naţional ”Emil Racoviță”
Descrierea Proiectului:
A deține o seră școlară este o extraordinară oportunitate pe care o are Colegiul Național „Emil Racoviță” de a le oferi elevilor cadrul unor lecții de biologie aplicată, al unor experimente și observații științifice. De asemenea, sera școlii este un reper semnificativ în geografia CNER și unică în rândul unităților de învățământ din județul Iași. Prin urmare, reabilitarea acesteia va contribui atât la modernizarea contextului de învățare a biologiei și la stimularea implicării voluntare a elevilor în întreținerea florei, cât și la obținerea unui plus de imagine pentru Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași.
Beneficiarii direcți – elevii Colegiului Național „Emil Racoviță”; Beneficiarii indirecți – cadrele didactice și alte categorii de personal ale colegiului.
Durata Proiectului:
mai 2019 – noiembrie 2019
Echipa de Proiect:
prof. Mihaela Vlioncu – coordonator proiect; prof. Lorela Caradan-coordonator ECOart & consultant de specialitate; prof. Nicoleta Bida-Șurubaru și prof. Simona Popa – coordonatori activități cultural-artistice; prof. Corina Rotaru – coordonator activități creative & design; prof. Mihaela Bogdan– responsabil activități sportive & mobilizare elevi; Mihoci Andrei–responsabil resurse umane; Teodor Anița-coordonare voluntari; Andrei Loghin – responsabil campanie de promovare; Andreea Guriuc – responsabil comunicare; Narcis Surugiu– responsabil logistică; Georgia Gradu– responsabil relația cu sponsorii.
Persoana de legatura:
Mihaela Vlioncu - nr. tel.: 0740 230316; e-mail: mihaelavlioncu@yahoo.com
Link Oficial:
Obiectiv Financiar:
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)