O masa calda pentru un zambet

Detalii proiect:

Obiectiv 3,000 RON 0 RON
Nume Proiect:
O masă caldă pentru un zâmbet
Suntem NEO/ NOUTATE, EMPATIE și ORGANIZAȚIE și dorim să ne unim pentru o cauză aparte. Suntem un grup de studente de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, la specializarea Comunicare și Relații Publice și dorim să susținem cauza Asociației „Ștergem o Lacrimă”.
Descrierea Proiectului:
Alături de dumneavoastră putem contribui la răspăndirea unui zâmbet sincer. Ne dorim să facem oamenii fericiți și să readucem zâmbetul pe buze celor ce trec prin momente de impas. O faptă bună constituie un act de curaj. Avem nevoie să susținem și să empatizăm cu cei ce nu-și permit „luxul” de a-și pregăti o #masăcaldă, suntem aici pentru a-i sprijini. Alătură-te nouă și hai să oferim bucuria unei mese calde. O faptă bună este răsplătită cu un zâmbet cald/prânz copios. Contribuie și tu la cât mai multe zâmbete! Iași-ul zâmbește, zâmbește și tu, zâmbim cu toții!
Beneficiarii acestui proiect sunt oamenii străzii care nu-și pot permite o masa caldă. Asociația „Ștergem o lacrimă” oferă două mese calde pe săptămână persoanelor ce nu au posibilități, iar la rândul nostru ne dorim să-i sprijinim și să susținem proiectul pe care îl desfășoară. Fii alături de noi!
Durata Proiectului:
Aprilie-Iunie 2019
Echipa de Proiect:
Adina Crețu – coordonator. Andra Elena Chiribici, Andreea Cercel, Cipriana Diacon și Anca Elena Grigore.
Persoana de legatura:
Adina Crețu - adina.cretu96@yahoo.com; Tel: 0746537156; Andra Elena Chiribici- andraelena.chiribici@gmail.com; Tel: 0745545199; Andreea Cercel - andreeac103@yahoo.com; Tel: 0740073344; Cipriana Diacon- ciprianadiacon98@gmail.com: Tel: 0754509735; Anca Elena Grigore - elena.anca1997@gmail.com; Tel: 0745950601.
Link Oficial:
Obiectiv Financiar:
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)