Nu mi-e frica sa infrunt valurile!

Detalii proiect:

Obiectiv 5,000 RON 1,470 RON
Nume Proiect:
Nu mi-e frica sa infrunt valurile!
Organizatie:
Asociația Little People România
Descrierea Proiectului:
De 20 de ani, Asociația Little People România oferă copiilor și adolescenților bolnavi de cancer internați în cele 9 secții de oncopediatrie din țară suportul personalizat și adaptat de care ei au nevoie pentru a trece peste încercările la care sunt supuși pe plan psihologic, pe perioada tratamentului. E o luptă zilnică. În unele zile au de luptat cu valuri mai mari, în altele cu valuri mai mici, iar uneori orizontul e liniștit și totul pare posibil. Pentru a fi siguri că e cineva alături de pacienți în toate situațiile, pregătiți să ofere suportul terapeutic de care au nevoie, e necesar să pregătim voluntarii asociației să implementeze programul specializat ”Nu mi-e frică”. Un mod în care aceștia își pot îmbunătăți abilitățile prin intermediul unui training specializat, pot cunoaște voluntari din alte centre ale României pentru a învăța din experiența proprie împărtășită de fiecare dintre aceștia și pot primi îndrumare din partea specialiștilor organizației e prin participarea la Întâlnirea Națională a Voluntarilor din Domeniul Oncopediatriei organizată anual de Asociația Little People România. Ne dorim ca și anul acesta 10 voluntari din cadrul echipei Little People din Iași să poată participa la această întâlnire, pentru ca apoi să se întoarcă în spital inspirați și pregătiți să ofere sprijin psihologic, în cele mai delicate momente, copiilor și adolescenților ce urmează tratamentul oncologic. Prin implicarea în acest proiect, înotătorii care vor înfrunta apele în cadrul evenimentului ne vor ajuta pe noi să le oferim pacienților încrederea de a lupta continuu cu provocările din spital.
Beneficiari:
Peste 200 de copiii și adolescenții (221 de pacienți aflați în evidența din anul 2017) internați pe secția de oncologie și hematologie pediatrică a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copiii ”Sf. Maria” Iași vor beneficia de activitățile zilnice implementate de cei 10 voluntari ce vor participa la Întâlnirea Națională a Voluntarilor din Domeniul Oncopediatric, sub îndrumarea specialistului Little People.
Durata Proiectului:
6 luni
Echipa de Proiect:
Laura Răducan- coordonator proiect, Oana Rusu- responsabil campanie de promovare
Persoana de legatura:
Laura Răducan laura@thelittlepeople.ro 0758105141
Link Oficial:
www.thelittlepeople.ro
Obiectiv Financiar:
5000 RON
Susţine

Ambasadori proiect:

Anghel Ioana
Imi doresc sa fiu ambasador fundraiser pentru ca ma consider o persoana cu o mare putere de convingere si totodata o buna sustinatoare. Nimic nu ma poate opri sa duc la bun sfarsit ceea ce mi-am propus.

Echipe proiect:

1) Inot pentru Curaj

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1daniel furduisumă fixă100
2Anonimsumă fixă50
Distribuie: