Invatam si ne jucam la H&G

Detalii proiect:

Obiectiv 10,000 RON 0 RON
Nume Proiect:
Învățăm și ne jucăm la H&G
Fundaţia pentru Educaţie şi Atitudine Socială
Descrierea Proiectului:
Fundaţia pentru Educaţie şi Atitudine Socială a înfiinţat Şcoala Primară „Hänsel und Gretel” în anul 2012. Pe parcursul celor aproape 7 ani, şcoala s-a remarcat prin: cadrele didactice bine pregătite, programele educaţionale şcolare şi extraşcolare, menite să susţină dezvoltarea armonioasă a copiilor prin parteneriatul constant cu familiile beneficiarilor. Pentru că o educaţie modernă înseamnă metode adaptate la vârstele copiilor şi mijloace educaţionale de ultimă generaţie, susţinem activităţile Şcolii Primare „Hänsel und Gretel” oferind cursuri de formare pentru cadrele didactice şi cautăm oportunităţi de finanţare pentru îmbunătăţirea bazei materiale. Acest proiect s-a născut din dorinţa cadrelor didactice şi a părinţilor de a susţine şcoala ca un răspuns a gradului de mulţumire a acestora privind serviciile oferite copiilor lor. Suntem preocupaţi în permanenţă de îmbunătăţirea mediului educaţional şi totodata de dezvoltarea armoniosă a copilului. Prin intermediul acestui proiect, dorim să reamenajăm un spaţiu destinat centrelor de interes (ştiinţe, artă, joc şi mişcare, bibliotecă, nisip şi apă).
Preşcolarii/Elevii Şcolii Primare „Hänsel und Gretel”
Durata Proiectului:
Aprilie-Septembrie
Echipa de Proiect:
Rubel Petronela - coordonator, Nicuta Oana - promovare, Sava Angela - promovare.
Persoana de legatura:
Rubel Petronela, telefon 0744190823, e-mail petronelaviadacia@yahoo.com; Nicuță Oana, telefon 0742955581, e-mail nicuta.oana89@gmail.com.
Link Oficial:
Obiectiv Financiar:
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)