Bursa Rotaract „O sansa pentru viitor”

Detalii proiect:

Obiectiv 10,000 RON 0 RON
Nume Proiect:
Bursa Rotaract ”O sansa pentru viitor”
Rotaract Iasi Copou
Descrierea Proiectului:
Proiectul Bursa Rotaract isi propune colectarea de fonduri pentru a asigura o bursa de studii pentru doi elevi de liceu de clasa a XII-a care provin din medii defavorabile, dar care iși doresc să urmeze și studiile universitare. Prin această bursă, Rotaract Iași Copou isi doreste să contribuie la temelia unui viitor mai bun și a unei cariere de succes pentru doi elevi pentru care mediul nu a fost foarte prietenos. Obiectivele echipei sunt: - oferirea unei burse lunare in valoare de 500 RON, pentru întreținere, cazare, cumpărarea materialelor didactice, participarea la diferite congrese si conferinte etc.; - încurajarea elevilor/studenților defavorizați din punct de vedere financiar, de a-și continua studiile mai departe; posibilitatea de a se integra în societate, de a interacționa cu oameni noi, devenind astfel personalități integre.
Doi elevi de clasa a XII-a.
Durata Proiectului:
10 luni
Echipa de Proiect:
Madalina Moisa - coordonator de proiect; Alina Pânzaru - presedinte Rotaract Iași Copou; Alexandru Sumanariu; Ali Cheaito.
Persoana de legatura:
Madalina Moisa, 0751 823 901, madalina.moisa95@gmail.com.
Link Oficial:
Obiectiv Financiar:
Susţine

Ambasadori proiect:

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

Acest proiect nu are susţinători (directi)