Bursa Rotaract ”O sansa pentru viitor”

Detalii proiect:

Obiectiv 4,050 RON 3,970 RON
Nume Proiect:
Bursa Rotaract ''O sansa pentru viitor''
Rotaract Iasi Copou
Descrierea Proiectului:
Andrada Alma Andruș, este studentă în anul II la Facultatea de Litere din Iași. Este cea mai mică din familie, având două surori și un frate care sunt plecați din țară. Tatăl ei este decedat iar mama lipsește din tabloul familial, singurul membru din familie care a fost aproape de ea fiind bunica sa, trecută la rândul ei în neființă recent. Fiind o fată deșteaptă, energică și activă, Andrada a obținut rezultate bune în primii doi ani de facultate, în ciuda greutăților. Ea dorește să își continue studiile la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dar nu are posibilități financiare, necesare pentru a se întreține pe cont propriu. Este o persoană zâmbitoare, generoasă și cu suflet mare, având merite deosebite la învățătură, fiind printre primii din an. A participat la diferite concursuri și competiții, unde a dobândit o serie de diplome și premii. Scop: Proiectul își propune colectarea de fonduri pentru a putea asigura unei studente șansa de a învăța mai departe, de a termina o facultate și de a-și construi o carieră, pentru un viitor mai bun. Obiectivele echipei sunt: - oferirea unei burse lunare in valoare de 450 RON, pentru întreținere, cazare, cumpărarea materialelor didactice, participarea la diferite congrese si conferinte etc.; - încurajarea elevilor/studenților defavorizați din punct de vedere financiar, de a-și continua studiile mai departe; posibilitatea de a se integra în societate, de a interacționa cu oameni noi, devenind astfel personalități integre.
Andrada Alma Andruș, studentă în anul II, dornică de a-și continua studiile la Facultatea de Litere din Iași.
Durata Proiectului:
9 luni
Echipa de Proiect:
Alina Pânzaru Alexandru Humă Alexandru Grigoraș Diana Crețu Ramona-Elena Cervenciuc Ruxandra Mihailovici Paul Iordache Alexandru Sumanariu (coordonator)
Persoana de legatura:
Alexandru Sumanariu, telefon 0745 610 875
Link Oficial:
Obiectiv Financiar:
Susţine

Ambasadori proiect:

Ramona Cervenciuc
Pentru ca incurajez educatia in toate formele ei. Ma bucur sa vad ONG-uri care sustin acelasi lucru.

Echipe proiect:

1) Rotaract Team