Tester- Casa Auto reprezintă un nume de prestigiu în domeniu auto, creat și consolidat în timp prin profesionalismul angajaților săi. De-a lungul istoriei, din 1993 până azi, a reprezentat un punct important în dezvoltarea comunității, implicându-se anual în proiecte sociale, pentru copii și bătrâni. În următorele rânduri, echipa Tester- Casa Auto ne povestește despre implicarea în Swimathon.

Read more...

Best Results. No Compromises” este motto-ul SoftVision, companie românească de outsourcing în domeniul dezvoltării software, ce participă cu o echipă de înotători la Swimathon Iași 2012.

Iată ce ne spune Popa Cristian, înotător al echipei SoftVision:

1. Care a fost cel mai bun record personal la înot pana acum? Am traversat lacul Bicaz pe lățime, dus-intors.

2. Câte ture de bazin crezi că vei face la Swimathon? Daca nu e de viteză, ci de rezistență, evident fără pauze, cred că pot înota câțiva km buni. Nu pot să apreciez, depinde și de lungimea bazinului.

3. Ce cauze ai mai susținut și cu ce rezultate? Este prima cauză pe care o susțin și sper să nu dau greș.

4. Transmite un mesaj celor care dorești să te susțină la Swimathon și să ofere o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin pe care o înoți. "Împreună, eu în apă și voi pe uscat, suntem o echipă și gestul nostru ajută enorm!"

În zilele următoare vom face cunoștință cu companiile ieșene ce au acceptat propunerea noastră de a se implica activ în comunitate prin Swimathon. Ne-am bucurat să întâlnim companii deschise la nou, cu angajați proactivi și dornici de a susține cauzele locale împreună cu noi toți.

Așadar, începând de mâine vom cunoaște sponsorii Swimathon Iași și companiile înotătoare.

De asemenea, vă anunțăm că mâine, 30 iunie, ora 23.00 vom zice “Stop” etapei de înscriere a înotătorilor. Cu 100 de înotători înregistrați în momentul de față, așteptăm cu interes ultimele înscrieri.

Swimathon are peste 70 de înotători înscriși până acum, care vor înota pentru 12 cauze și proiecte. Platforma de înscriere este încă deschisă pentru cei care își doresc să sprijine una din aceste inițiative, fie înotând în ziua evenimentului, fie contribuind cu o sumă pentru fiecare lungime de bazin parcursă de echipa preferată.

Scopul este mobilizarea unui număr cât mai mare de oameni care să se identifice și să susțină, concret, una din cauzele înscrise la Swimathon.

Aici afli ce presupune să susții cauza ta la Swimathon.

Începând cu 7 iunie platforma Swimathon este deschisă pentru înscrierea ieșenilor ce doresc să sprijine un înotător sau o echipă de înotători și, astfel, să contribuie cu o sumă de bani în favoarea unei cauze de suflet.

Alege-ți până pe 6 iulie cauza pe care să o susții și completează formularul prin care te angajezi să plătești o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată pentru aceasta. În ziua evenimentului, încurajează înotătorii și află suma totală pe care trebuie să o oferi.

Anul acesta Swimathon înseamnă 12 proiecte, inițiative și cauze. Cei care își doresc să înoate pentru una din cauzele prezentate pe site se mai pot înscrie în cadrul secțiunii dedicate lor, până pe 15 iunie!

Contribuie și tu cu o sumă la alegere la sprijinirea cauzei de suflet. Și spune și celorlalți! Pentru că din puțin putem face mult, iar o idee poate deveni realitate!

Vă anunțăm cu entuziasm că de astăzi începe a doua etapă a înscrierilor pentru Swimathon, cea dedicată înotătorilor. Până pe 6 iunie, aceștia trebuie să își aleagă cauza care îi motivează și pentru care vor să înoate. Prin urmare, îi invităm pe cei pasionați de înot să se înscrie scrie pe platforma online pusă la dispoziție. Astfel, vom transforma lungimile de bani în resurse financiare pentru a susține inițiativele ieșene.

Read more...

Astăzi, 15 mai 2012 în cadrul Conferinței de lansare a Swimathon, desfășurată în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Iași, am lansat calendarul competiției și am dat startul înscrierilor.

Până pe 26 mai, organizațiile neguvernamentale, persoanele fizice sau grupurile de inițiativă care au o idee pentru care doresc să mobilizeze bani din comunitate, au la dispoziție platforma online pentru înscrieri.

Nu e necesar ca cei care propun cauze să fie și înotători. E de ajuns să aibă o idee, pe care doresc să o implementeze, cu care se pot identifica cât mai mulți membri ai comunității în care trăim. În măsura în care proiectul propus stârnește interesul, mobilizarea înotătorilor și, ulterior, a susținătorilor va fi o sarcină mult mai ușoară decât pare la prima vedere.

Ai un proiect pentru Iași? E timpul să îl pui în practică!

Page 3 of 3


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
3
Next
End