Grupul Tester-Casa Auto, dealer în Iaşi al marcilor Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai, Volvo, Land Rover şi Jaguar, a ales ca anul acesta să se implice cu o şi mai mare frecvenţă în acţiuni ce vizează susţinerea proiectelor dedicate comunităţii, în acţiuni organizate de tineri pentru tineri.

De la începutul anului şi până acum Tester-Casa Auto a fost partener al unor evenimente importante în Iaşi, evenimente precum Zoom In, Serile Filmului Românesc, 11even iar acum ni s-au alăturat și nouă.

Implicarea Tester-Casa Auto în acest proiect este cât se poate de personală, deoarece din rândul angajaţilor s-a înscris o echipă de 12 voluntari, care vor înota pentru a strânge fonduri pentru programul YouthBank Iaşi. Echipa de înotatori Tester-Casa Auto poate fi susţinută financiar de către prieteni, rude, apropiaţi, clienţi, furnizori, colaboratori care optează pentru a dona o anumită sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată sau o anumită sumă fixă.

Centrul Medical Hygeea a acceptat propunerea noastră de a se implica activ în Swimathon. Despre ei și implicarea lor puteți afla în rândurile de mai jos.

”Centrul Medical Hygeea promovează obținerea unei stări de sănătate complete - fizice, mentale și emoționale. Iar aceasta depinde în mare măsură de atitudinea pe care fiecare dintre noi o adoptă. Un stil de viață echilibrat, sănătos, grija față de noi și de cei din jurul nostru, aduc schimbări pozitive la nivel personal.

În cadrul Swimathon, putem aduce impactul acestor schimbări pozitive, la nivelul societății locale. Astfel, ne bucurăm sa fim alături de Fundația Comunitară Iași și să îi răsplătim pe înotători pentru implicarea lor.”

Și noi ne bucurăm să îi avem alături.

Namogo a dat culoare Swimathon Iași prin identitatea și materialele create, iar pe 6 iulie vor da culoare unei cauze din comunitate prin participarea la eveniment cu propria echipă de înotători.

Iată ce ne povestesc ei despre pasiunea lor: "Fie că lucrăm la identitatea verbală şi vizuală a unei companii, sau creăm design interactiv, de print sau ambiental, facem totul cu pasiune şi devotament. Deşi suntem o agenţie mică, ştim că o mare pasiune aduce cu sine şi multă responsabilitate. Responsabilitatea de a identifica şi îndeplini perfect aşteptările clienţilor, acordând atenţie detaliilor fără a ne pierde in detalii. Ne lăsăm imaginaţia să zburde, însă nu lăsăm timpul să zboare. Ajungem la procesul inovativ printr-o continuă acumulare de cunoştinţe, întrucât credem că imaginaţia este inteligenţă manifestată într-un mod distractiv."

Despre Teo's Cafe știu majoritatea studenților din Iași și nu numai. Au cafele excelente, preparate cu grijă și atenție, cu un strop de energie.

Tot cu energie, se va implica echipa Teo's Cafe la Swimathon Iași. Pentru că le pasă de comunitatea noastră și doresc să fie parte activă din ea.

Felicitări și la cât mai multe lungimi de bazin înotate!

Despre Provident Financial România știm că este o instituţie financiară nebancară specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt.

Și mai știm că le place de comunitatea din care fac parte și se implică activ în ea.Noi îi felicităm pentru participarea la Swimathon și îi apreciem că vor dubla suma de bani mobilizată de înotătorii proprii.

Multă baftă!

Agitație și senzație - așa definesc cei de la Tricorp un eveniment reușit. Asta ne dorim și noi pentru Swimathon. Le mulțumim că sunt alături de noi și că datorită lor, Swimathon va fi sub lumina reflectoarelor- lumină, sunet și energie.

Ca orice lucru bun totul a început din pasiune, ne spune Ștefan de la StudioAlb despre cariera sa excepțională în domeniul fotografiei. Ne sprijină la Swimathon, un lucru bun în care noi ne-am implicat cu pasiune; îi mulțumim că ne inspiră să construim lucruri frumoase și durabile cu ambiție și entuziasm.

Migdalin, distribuitor local de băuturi, crede în ceea ce putem face pentru comunitate. Compania ne va ajuta să păstrăm hidratați toți înotătorii Swimathon și în plus, vor participa cu o echipă de înotători pentru Fondul "Ideile tale schimbă Iașul"! Le mulțumim și le urăm baftă!

Ne place să credem că putem schimba lumea în bine și credem cu tărie că în fiecare colţişor de lume se află lucruri bune ne spun cei de la Fructe Naive. Ne bucurăm să-i avem alături de noi la Swimathon, pentru că la fel ca ei, și noi credem că putem avea un impact pozitiv în comunitate. De la Naïve aflăm despre un alt fel de mod de a trăi: încrezător în viitor şi plin de iniţiativă, ca să poţi schimba în bine orice doreşti!

“Fructe Naive se adresează unui public tânăr, activ și educat, care dorește să-și schimbe obiceiurile proaste de consum și să adopte produse românești, sănătoase, cât mai apropiate de comunitatea în care ne-am dezvoltat. De aceea susținem orice inițiativă care vine în întâmpinarea scopurilor noastre și care scot în evidență calitățile majore ale orașului și a regiunii în care ne desfășurăm activitatea”, ne-a împărtășit Vali Tătar, Fructe Naive.

Swimathon înseamnă nu doar competiție și implicare în comunitate, ci și un stil de viață sănătos. Club Moving, marcă înregistrată a Groupe HEBE, brandul numărul 1 în Franța și numărul 5 în Europa în domeniul Fitness-ului a ales să se implice în Swimathon pentru a încuraja activitățile sportive ca parte dintr-o existență echilibrată. Prin expertiza lor în domeniu, cei de la Club Moving ne reamintesc tuturor că mișcarea înseamnă sănătate: Moving...it's Life!

Page 2 of 3


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
2