Zilele de 6-7 iulie au adus o premiera pentru miscarea de fundatii comunitare. Trei orase inscrise in miscare: Cluj, Iasi si Tg. Mures au desfasurat simultan evenimentul de strangere de fonduri Swimathon.

Swimathon-ul national a insemnat 43 de proiecte pentru care peste 350 de inotatori au reusit sa faca 3.896 ture de bazin. In total au fost mobilizati aproximativ 138.000 lei in angajamente de plata.

Read more...

Beatrice Manea a venit la Swimathon Iasi pentru a sustine cauza Asociatiei Romane Anti SIDA, organizatie din care face parte. Pentru ea, Swimathon a fost dovada ca tot mai multa lume a inceput sa creada in puterea pe care fiecare dintre noi o are de a schimba viata altora.

Read more...

Catalin are 25 de ani si a venit la Swimathon Iasi in calitate de sustinator al organizatiei Atelierul Parintilor. Proiectul pe care l-a inscris organizatia in cadrul competitiei vrea sa ofere educatie non-formala si calificare profesionala pentru femeile din Centrul Maternal Iasi. El a decis sa sustina financiar acest proiect deoarece crede foarte mult in puterea educatiei.

Read more...

Putini sunt cei care se gandesc ca, facand voluntariat si ajutandu-i pe ceilalti, isi fac de fapt un bine lor insisi. Nicu Enache, inotator la Swimathon Iasi, este unul dintre acei oameni care si-au construit caracterul prin proiectele de voluntariat in care s-au implicat. Acelasi lucru l-a motivat sa vina si la Swimathon. La Iasi, tanarul student de 20 de ani a inotat pentru Upside Down, un proiect care isi propune sa creeze un atelier de confectii din materiale reciclate. Mai exact, este vorba despre diverse obiecte facute din resturi de tetrapack, textile si cauciuc, realizate de persoane defavorizate. Astfel, proiectul aduce un beneficiu si mediului, dar si persoanelor care au nevoie de un loc de munca.

Read more...

La cei 12 ani ai sai, Caty este cea mai tanara inotatoare de la Swimathon Iasi. In loc sa se joace sau sa stea cu prietenii, ea a venit la Swimathon ca sa faca un bine  pentru alti copii, mai putin norocosi decat ea. Caty a inotat pentru mamele din Centrul Maternal Iasi si pentru copiii lor. Chiar daca este prea mica pentru a intelege cum functioneaza un proiect comunitar, stie ca exista si oameni care au nevoie de o mana ajutor.

Read more...

IASHINGTON: Educaţie, internaţionalism şi culturile lumii!

Tineri entuziaşti, dornici de performanţă, cu ambiţii îndrăzneţe şi minţi creative. Ei sunt cei care organizează şi anul acesta în Iaşi conferinţa internaţională IASHINGTON. Vorbim despre voluntarii organizaţiei non-guvernamentale AIESEC Iaşi, care, în perioada 3-9 septembrie 2012 vor să aducă 90 de participanţi de peste mări şi ţări şi 60 de delegaţi români pentru a participa la IASHINGTON, la Grand Hotel Traian.

Read more...

Pe 6 iulie, am avut 103 înotători care au parcurs 856 lungimi de bazin (aproximativ 43 de kilometri înotaţi). Astfel, am reuşit să mobilizăm 48,871 lei pentru cele 12 cauze înscrise în Swimathon.

Read more...

În iniţiativa noastră am găsit o colaborare de care ne bucurăm cu Util Deco.

Util Deco este unitatea protejată autorizată cu ateliere în Iaşi, Tg. Mureş şi Constanţa, secţie internă a Fundaţiei "Alături de Voi" România care realizează o gamă largă de produse de serie mică, unicat sau hand-made şi servicii. Mai multe despre ei puteţi afla pe http://utildeco.ro/.

Mulţumim pentru implicare !

Vineri, 6 iulie, între 15:00 şi 18:30, la Ștrandul Municipal Iași, peste 100 de înotători ieșeni - persoane publice, reprezentanţi ai instituţiilor sau companiilor locale, ai mediului ONG au participat la prima ediție locala a Swimathon, o competiție de înot dedicată strângerii de fonduri din comunitate.

“Cei 103 înotători au parcurs 856 lungimi de bazin, ceea ce înseamnă aproximativ 43 de kilometri înotați. Cele 12 cauze înscrise au mobilizat până la această dată 48,871 RON de la peste 550 de susținători din comunitatea locală și campania de strângere de fonduri continuă până pe 14 iulie. Banii mobilizaţi prin Swimathon vor finanţa implementarea proiectelor înscrise pe www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro , proiecte ce vor stimula participarea civica, vor oferi ieşenilor acces mai facil la servicii sociale ori de sănătate publică.” Alina Avătămăniței, coordonatorul evenientului și fund developer în cadrul Fundației Comunitare Iași.

Apreciem Betty Ice nu doar pentru înghețata delicioasă ci și pentru implicarea în comunitate. De la avea un vis la implinirea lui este un drum nu intotdeauna usor, ne spun cei de la companie . Tocmai din acest motiv, Betty Ice ne va fi alături la Swimathon și ne va sprijini în îndeplinirea celor 12 dorințe pentru care ne mobilizăm cu toții pe 6 iulie. Atât ei cât și noi dorim să fim cei mai buni în ceea ce facem, oricare ar fi țelul nostru. Vara aceasta noi vom fi cei mai buni la Swimathon, eveniment sponsorizat de Betty Ice.

Page 1 of 3


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
Start
Prev
1