User Rating: / 0
PoorBest

inscriere inotatori

Începând de astăzi, 14 aprilie, și până pe 19 mai se întinde perioada alianțelor. Cuceritorii și-au înscris proiectele la Swimathon Iași 2016. 50 de culoare de luptă în bazinul Ștrandului Municipal pot fi rezervate până pe 19 mai, de contingentele care schimbă realitatea orașului! Liber-Vânătorii de Resurse și Liber-Culegătorii de Resurse sunt chemați să se alieze cu un Cuceritor și să înceapă campaniile de îmbogățire a realităților Iașului!

Strategie pentru Liber-Vânătorii de Resurse:

1.

2. Faci echipă cu alți Liber-Vânători de Resurse. O echipă poate avea între 1 și 6 persoane.

3. Înscrii echipa la secțiunea „Înotători” și rezervi un culoar pe care veți înota în ziua galei Swimathon, pentru realitatea pe care vreți s-o construiți în Iași.

4. Când înscrii echipa, stabiliți ce resurse veți aduna pentru realitatea pe care vreți s-o creați.

• Dacă echipa ta e formată din prieteni, atunci vă angajați să aduceți cel puțin 2000 de lei pentru implementarea proiectului pe care-l susțineți.
  • Dacă echipa ta e formată din colegi de muncă, atunci vă angajați să aduceți cel puțin 3000 de lei pentru implementarea proiectului pe care-l susțineți.
  • La aceeași realitate poate participa o singură echipă de prieteni și oricâte echipe formate din colegi de muncă

5. Până la gala Swimathon, faci fundraising alături de liber-vânătorii de resurse din echipă. Veți aduna fondurile de care proiectul are nevoie ca să devină realitate.

Strategie pentru Liber-Culegătorii de Resurse:

1. Alegi un Cuceritor, după planul lui de-a schimba Iașul. Un plan bun trebuie transformat în realitate.

2. Te înscrii ca Ambasador pentru planul cu care rezonezi. Duci vorba mai departe și până în ziua galei Swimathon, faci fundraising și aduni resurse pentru implementarea proiectului pe care-l susții.

Liber-Vânători de Resurse, culoarele sunt numărate! Grăbiți-vă să vă rezervați unul, ca să începeți campaniile de îmbogățire a realității ieșene!