Vara asta, e rândul tău să-ți pui planul în aplicare, cu Swimathon Iași.

Vrei să organizezi un concert de jazz. Vrei un spațiu creativ, în care să picteze toți artiștii neînțeleși. Vrei să faci graffiti 3D în parcare.  Sau să văruiești scara blocului și să plantezi panseluțe de-a lungul străzii. Sau ai un plan mai grandios. Vrei să pui pe roate o comunitate care tresare la o pasiune pe care nimeni nu știe c-o împărtășește cu un sfert din oraș, fiindcă nu aveți unde s-o exersați împreună. Vrei să schimbi fața Iașului, măcar în cartierul tău, să ajuți un om care are nevoie de ajutorul nostru ca să treacă peste o cumpănă sau să faci o afacere socială!

Înscrie-ți proiectul la Swimathon Iași 2016 până pe 13 aprilie și începe să faci valuri! Anul trecut, ieșenii au oferit peste 170.000 de lei pentru 22 de proiecte comunitare.  În vara asta, vei aduna resursele de care ai nevoie ca să mergi mai departe și îți vei crea audiențe și susținători care să te însoțească la drum lung!

Vei convinge prieteni și companii să înoate în numele proiectului tău! Ei sunt Liber-Vânători de Resurse, care sunt gata să facă fundraising ca să aibă parte de proiectul tău. Vor să-și îmbogățească realitatea cu experiența pe care promiți să le-o oferi! Te vei înconjura cu Liber-Culegători de Resurse, care nu vor înota pentru tine, dar vor duce vorba mai departe și vor face, la rândul lor, fundraising pentru proiectul tău! De bună-voie și nesiliți de nimeni, sunt ieșeni liberi care creează realitatea pe care și-o doresc. Fă casă bună cu ei! Fii Cuceritor și înscrie-ți proiectul la Swimathon Iași 2016 până pe 13 aprilie