Detalii proiect 2016

Asociatia Implicat Valea Lupului

Susține și tu!

35.43%
Obiectiv:
15000LEI
Suma
5314LEI

Sustine:

Înscrie-te ca susținător

Organizatie:

Asociatia Implicat Valea Lupului

Nevoia careia ii raspunde proiectul:

Lipsa oportunitatilor de integrare sociala a copiilor defavorizati financiar precum si conditiile dificile in care acestia locuiesc, studiaza si isi petrec cea mai importanta parte a copilariei, este motivul pentru care a fost constituit acest fond.
Copiii defavorizati financiar au nevoie, pentru o dezvoltare fizica si emotionala echilibrata, de interactiuni cu copii de aceeasi varsta, dar si cu adulti, de afectiune si activitati diverse, desfasurate, mai ales, in afara centrului. Ei simt nevoia desi, poate, uneori nu o spun, de apreciere, iubire, de siguranta si multa rabdare. Insa, mai presus de orice, au nevoie de sprijin material pentru o viata decenta.

Scopul si obiectivele proiectului:

Casuta dintre Coline este o initiativa a unui grup de ieseni care isi doresc sa ofere copiilor defavorizati financiar oportunitati de integrare sociala si mijloacele pentru o copilarie normala.

Beneficiari:

30 defavorizati financiar.

Durata proiectului:

Proiectul este anual; fondurile sunt cheltuite pentru nevoi de baza, pentru educatie si dezvoltare fizica si emotionala.

Calendarul activitatilor:

Activitatile sunt recurente. Dintre acestea, mentionam:
- activitati culturale (organizarea de excursii , iesiri la muzee si teatru);
- achizitionarea de bunuri de stricta necessitate - haine, jucarii, alimente.

Rezultate:

30 de copii defavorizati financiar vor beneficia de un cadru de joaca, de invatare si de locuire decent, vor merge in excursii, vor primi jucarii, haine, rechizite, alimente etc.
Impactul estimat al proiectului:
Ne dorim ca, din donatiile stranse in urma participarii la Swimathon, sa putem oferi celor 30 de copii mai bune de locuire si acces mai mare la educatie si activitati recreative. Astfel, acestia ar putea o sansa in plus in procesul de integrare in societate.

Impactul estimat al proiectului:

Fondul isi doreste sa ofere premisele pentru o evolutie fireasca a copiilor defavorizati financiar.

Buget:

15.000 de lei care vor fi investiti in imbracaminte, jucarii, dotarea centrului in functie de nevoile copiilor identificate in perioada respectiva.

Echipa de proiect:

Catalin Vatamanelu - coordonator Laurentiu Calistru - responsabil fundraising

Date de contact:

Catalin Vatamanelu
Telefon: 0754.222.229

Web:

http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/recomandam/gazduit-de-fci/casuta-dintre-coline/