Detalii proiect 2016

Rotaract

Susține și tu!

56.91%
Obiectiv:
4050LEI
Suma
2305LEI

Sustine:

Înscrie-te ca susținător

Organizatie:

Rotaract

Nevoia careia ii raspunde proiectul:

Andrada Alma Andrus, este eleva in clasa a XII-a , la Liceul "Dimitrie Cantemir", Darabani, din Botosani. Este cea mai mica din familie, avand 2 surori si un frate care sunt plecati din tara. Andrada locuieste cu bunica sa, care este grav bolnava, avand grija de aceasta. Tatal ei este decedat iar cu mama nu tine legatura.

Fiind o fata desteapta, energica si activa, Andrada vrea sa urmeze Facultatea de Litere , la "Universitatea Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, dar nu are posibilitati financiare, necesare pentru a se intretine pe cont propriu . Este o persoana zambitoare, generoasa si cu suflet mare, avand merite deosebite la invatatura, fiind printre primii din liceu. A participat la diferite concursuri si competitii scolare, unde a dobandit o serie de diplome si premii.

Scopul si obiectivele proiectului:

Proiectul isi propune colectarea de fonduri pentru a putea asigura unei eleve sansa de a invata mai departe, de a face o facultate si de a-si construi o cariera, pentru un viitor mai bun.

Oferirea unei burse lunare in valoare de 450 lei, pentru intretinere, cazare, cumpararea materialelor didactice, participarea la diferite congrese si conferinte etc.

Beneficiari:

O eleva din clasa a XII-a, profilul filologic, dornica de a se inscrie la Facultatea de Litere din Iasi.

Durata proiectului:

9 luni

Calendarul activitatilor:

1 octombrie 2016 - 30 iunie 2017: oferirea lunara a unei burse in valoare de 450 lei.

Rezultate:

Andrada va avea posibiliatea de a-si incepe studiile la Facultatea de Litere, fiind un pas important in definirea carierei sale de translator.

Impactul estimat al proiectului:

Impactul acestui proiect va consta in motivarea elevilor in vederea continuarii studiilor, fiind o perspectiva de dezvoltare si evolutie personala. Sustinerea financiara este un factor important in educatie, deschizand noi portite catre un viitor plin de succes .

Buget:

4.050 lei, ce vor fi alocati sub forma de bursa lunara, in suma de 450 lei, timp de 9 luni

Echipa de proiect:

Manager: Cretu Diana Ajutor de proiect: Ramona-Elena Cervenciuc Consultant: Alexandru Grigoras Resposabil campanie de promovare: Lucian Balanuta

Date de contact:

Cretu Diana
Telefon: 0755809030
Email: di.cretu@gmail.com

Web:

https://www.facebook.com/bursarotaract/?skip_nax_wizard=true&__mref=message_bubble