Detalii proiect 2016

Asociatia Scoala de Valori

Asociatia Scoala de Valori

GROW Summer Camp raspunde dorintei adolescentilor de a se cunoaste, de a socializa, de a se dezvolta si a realiza proiecte impreuna. Elevii din cadrul GROW sunt constienti ca fac parte dintr-un program national si isi doresc sa faca un schimb de experiente cu alti colegi din alte comunitati.
Pe langa feedback-ul participantilor din cadrul GROW care si-au dorit o tabara, GROW Summer Camp duce mai aproape Scoala de Valori de viziunea de a dezvolta o comunitate de adolescenti baza pe incredere, echilibru si curaj care sa actioneze colaborativ, responsabil si etic

Între 26 și 31 august 2016, la tabăra Șăulia din Mureș, GROW Summer Camp reuneşte 11 traineri români experimentați și pasionați din cadrul Şcoala de Valori şi foști traineri GROW de pe tot globul, pentru a se bucura de atmosfera multiculturală specifică proiectului. Se adaugă peisaje care-ți taie răsuflarea și bucuria zilelor calde de vară. „Cireașa de pe tort” constă în cei 100 de adolescenţi GROWzavi (liceenii care au absolvit cel puțin o ediție GROW sau cei care au făcut parte din echipa ambasadorilor GROW)care vor lua parte la 6 zile pline de învățare, dezvoltare, schimbare, distracție și relaxare. Și, desigur, multe momente de ”ahaaa”.
In cele 6 zile participantii vor fi implicati in jocuri educationale care ii vor angaja in sesiuni de dezvoltare personala si in a deveni un #GameChanger! Participantii vor construi împreună viitorul proiectului GROW si vor cunoaște trainerii internaționali GROW și Școala de Valori dintr-o nouă perspectivă!

elevi participanti in programul GROW, tineri implicati in comunitatile din care fac parte, trendsetters.

6 luni - elevii incep in tabara sa planifice activitati impreuna si apoi merg in comunitate pentru a produce schimbarea planificata din timpul taberei.

1 feb 2016 lansare inscrieri tabara
1 feb - 20 iunie inscrieri tabara
20 iunie - 1 august - selectie participanti
22 august - 4 septemrbie - perioada rezervata pentru stabilirea tabere
septembrie 2016 - martie 2017 implementare proiecte realizate de adolescenti

100 de elevi participanti in tabara
30 de elevi participa la tabara ca Bursieri Swimathon
reprezentativitate din toate orasele GROW - 15 orase
10 idei de proiecte ce produc schimbare in comunitate (dintre aceste idei vor fi si proiecte multi-oras sau multi-judet, in care 2 sau mai multe orase colaboreaza pentru implementare)
Un efect sporit asupra numarului de participanti in programul GROW in 2017, sa trecem de la 3.500 de participanti pe an la 5.000

Prin intermediul GROW Summer Camp in fiecare oras se vor forma comunicati de adolescenti, autonome cu o capacitate mare de a produce o schimbare la nivel local.

2.200 lei

Cristina Cojocaru - coordonator GROW summer camp Dorin Minea - coordonator participare swimathon la acesta echipa se adauga sustinerea echipei de comunicare din scoala de valori si sustinerea echipei de traineri care va livra continutul in tabara.

Dorin Cristian Minea
dorin.minea@scoaladevalori.ro