Medalii

Swimathon nu s-a terminat. Faptele bune durează mai bine de un an, cât timp proiectele pe care le-am ajutat cu toții să devină realitate, vor fi implementate. Nu s-a terminat, însă, nici voia bună cu care am făcut valuri, ca să schimbăm lucrurile în Iași. Fiecare premiu e o madlenă prin care savurăm impactul nostru în comunitate. Dacă ne-am simțit bine în „sezonul” Swimathon, continuăm să ne simțim din ce în ce mai bine și după ce ne-am încheiat turul de forță.

Bucuriile celor care au mobilizat cele mai mari sume pentru cauzele în care au crezut

Echipa Delphi a câștigat premiul pentru cea mai mare sumă mobilizată pentru o cauză bună, pe parcursul întregului eveniment, așa că va experimenta în continuare senzații tari.

cea mai mare suma pe intreg evenimentul 

În prima oră de concurs, a fost premiată echipa Conti Swim 2, iar în a doua oră, echipa Delphi, pentru cele mai mari sume mobilizate în intervalul orar în care au înotat echipele lor de înotători.  În intervalul celei de-a treia ore,  cea mai mare sumă a fost mobilizată de echipa Xivic. Pentru al patrulea interval orar, a fost premiată echipa Focality. Echipa Baseware a fost premiată pentru suma mobilizată în cea de-a cincea oră a concursului.

Cea mai mare suma

 

Valurile celor mai dedicați înotători

În prima oră de concurs, a fost premiată echipa Căsuța dintre Coline, iar în a doua oră, echipa Fluturii Marini, pentru viteza cu care au făcut valuri. În a treia oră, echipa Keep Moving a parcurs cele mai multe lungimi de bazin.  Echipa Aquaticii a fost premiată în a patra oră de concurs. În ultima oră a concursului, a fost premiată echipa Bethany.

Cea mai tare echipa de inotatori

 

Entuziasmul de cursă lungă e răsplătit

 În prima oră de concurs, a fost premiată echipa Micii Delfii și Sirene – Club MDS, iar în a doua oră, echipa Delphi, pentru cele mai voioase galerii. Cea mai energică galerie pe parcursul celei de-a treia ore a avut-o echipa Loch Ness Monsters.  În timpul celei de-a patra ore,  a fost premiată galeria echipei Alumni AIESEC Iași. În ultima oră a concursului, a fost premiată galeria echipei Baseware.

cea mai tare galerie

 

Odată cu Swimathon, am simțit că întreaga comunitate își dorește să precipite o schimbare în Iași. O schimbare care pornește din generozitate, din dorința de implicare și din bucuria care însoțește faptele bune. Povestea nu se termină aici.