galerii

Am dat startul etapei de înscriere a susținătorilor!

A fi susținător înseamnă să sprijini financiar una sau mai multe dintre echipele care vor înota pe 4 iulie la Ștrand. Poți alege să oferi o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin parcursă de echipă sau o sumă fixă, indiferent de numărul de lungimi de bazin parcurse. Plata poate fi făcutăonline, în timpul evenimentului, prinbancă(în contul RO14RNCB0178127673670001, deschis la BCR Sucursala Al. I. Cuza, Iași – menționând echipa sau proiectul susținut) sau înnumerar(la sediul Fundației Comunitare Iași).

Farmecul și energia evenimentului pleacă de la puterea comunității de a se mobiliza și de a mișca lucrurile în Iași. Acesta este motivul pentru care suma minimă pe care un susținător o poate oferi este de 10 lei, dar și motivul pentru care încurajăm un număr cât mai mare de oameni să se implice, oferind o sumă confortabilă pentru ei.

Pentru a deveni susținător, trebuie să intri pe site-ul oficial și să completezi formularul de înscriere (angajamentul de plată), până în ziua evenimentului.

Se va înota pentru 24 de proiecte

Swimathon 2015 reunește 24 de cauze locale, care urmăresc să sporească calitatea vieții urbane, investind în artă, educație și pasiuni sau contribuind la egalitatea de șanse a grupurilor vulnerabile. Mai multe detalii despre proiectele înscrise anul acesta găsești aici.

Până acum, 6 ambasadori și 39 de echipe de înotători s-au înscris pentru a spijini proiectele. Înscrierea echipelor de înotători va continua până la epuizarea celor 50 de culoare de înot.