JCI IASI

Susține și tu!

199.4%
Obiectiv:
5000LEI
Suma
9970LEI

Sustine:

Înscrie-te ca susținător

Organizatie:

JCI IASI

Nevoia careia ii raspunde proiectul:

Oferirea sansei la educatie tinerilor din mediul rural cu rezultate bune la invatatura si defavorizati din punct de vedere social, deoarace provin din familii sarace, fara venituri.

Scopul si obiectivele proiectului:

Scopul - promovarea rolului tinerilor din mediul rural, oferirea de sanse elevilor cu potential, dar care nu au resurse financiare necesare pentru a continua studiile.
Obiective - prevenirea abandonului scolar in randul elevilor din mediul rural.

Beneficiari:

2 elevi din mediul rural, cu o situatie financiara defavorizata, dar cu rezultate bune la invatatura la finalul clasei a VIII-a.

Durata proiectului:

Proiectul vizeaza cei 4 ani de liceu, cu mentiunea ca la finalul fiecarui an scolar, elevul este evaluat pentru a primi in continuare bursa de merit.

Calendarul activitatilor:

5 aprilie - inceperea campaniei de promovare prin partenerii media online si offline.
7 aprilie - 15 septembrie - perioada de strangere fonduri pentru cei 5 elevi
Ziua de 25 ale lunii- zi in care fiecare elev isi primeste bursa.

Rezultate:

Prin acest proiect 2 elevi din mediul rural vor avea asigurat de catre JCI Iasi: bursa lunara de 100 ron, cazare, masa zilnica, transport, rechizite, haine, consiliere si traininguri in vederea dezvoltarii personale si profesionale, de catre specialistii din JCI

Impactul estimat al proiectului:

Vom contribui la schimbarea si dezvoltarea a 2 elevi din mediul rural care isi doresc continuarea studiilor si le vom oferi o sansa pentru un viitor mai bun.

Buget:

Prin acest proiect dorim sa oferim burse pentru 5 copii, iar prin Swimathon urmarim sa strangem 5.000 lei pentru a acoperi bursele pentru macar 2 tineri.

Echipa de proiect:

Manager proiect - Alexandra Ciobanu, PR- Alexandra Pompas, Coordonator Fundraising - Ionela Iurea, Fundraising - Lucica Olteanu, Fundrainsing - Mihaela Barladeanu, Fundrainsing - George Diaconu.

Date de contact:

Alexandra Ciobanu
0740264556
ciobanualexandradiana@yahoo.com

Web:

www.jciiasi.ro