AIESEC Iasi

AIESEC Iasi

Incurajarea activitatii celor mai activi membri din organizatia AIESEC Iasi, recunoasterea si recompensarea rezultatelor exceptionale aduse in organizatie.

Realizarea unui fond de premii, pentru a pncuraja initiativa si implicarea in activitatile organizatiei.

Obiective
6000 lei
20 burse pentru membri
50 Alumni implicati

20 din cei 131 de membri activi ai AIESEC Iasi care se vor remarca prin rezultatele aduse organizatiei.

1 Octombrie - 1 decembrie 2014

1 - 10 octombrie: Stabilirea criteriilor de acordare a premiilor
10 - 15 octombrie: Deschiderea aplicarilor pentru premiile de excelenta
15 - 20 octombrie: Evaluarea aplicantilor
20 octombrie - 15 noiembrie: Acordarea premiilor si incheierea de contracte pentru acordarea premiilor
20 octombrie - 1 decembrie: Monitorizarea modului de investire a premiului

20 de membri vor primi premiile, pentru a investi in dezvoltarea lor in organizatie

Fondul de premii AIESEC Iasi Incurajeaza excelenta in randul voluntarilor, prin implicare si atitudine proactiva.

Recunoasterea meritelor celor mai activi membri din organizatie, prin oferirea premiilor de excelenta, ii va ajuta pe acestia sa investeasca in dezvoltarea lor ulterioara, prin participarea la conferinte si seminarii de pregatire, atat organizate de AIESEC Iasi, cat si de alte institutii care promoveaza acest tip de activitati.

Valoarea totala a proiectului este de 6.000 lei, iar aceasta este si suma pe care dorim sa o strangem prin Swimathon.

Oana Zvoristeanu - Responsabil Relatii cu Alumni, Şerban Vornicu - Responsabil Promovare, Diana Barsan - Responsabil Relatii cu companiile, Mihai Parfimon - Responsabil Finante

Oana Zvoristeanu - 0748 388 689,
oana.zvoristeanu@gmail.com