Radu Comaneci

Nume ambasador fundraiser:

Radu Comaneci

Proiect
Spitalul Copiilor - Fondul pentru sustinerea Spitalului Grupul de initiativa "Spitalul Copiilor"

De ce vreau să fiu ambasador fundraiser:

Copilarie, vacanta de vara, soare, tabara. Ingredientele perfecte pentru Andrei, un baietel care tocmai a terminat clasa a 4-a. Drept rasplata pentru rezultatele de la evaluarea nationala, parintii i-au facut o surpriza si l-au trimis cu colegii lui in tabara.
Afla insa dupa cateva zile, ca Andrei a suferit un accident la mana si a ajuns in spital, avand primul lui contact cu lumea medicala.
Desi e inca copil, odata intors acasa are puterea sa povesteasca parintilor cat de grele au fost cele 2 zile pe care le-a petrecut in spital si cat de speriat este acum de acel loc.
Andrei din randurile de mai sus am fost si eu, acum vreo 14 ani, la spitalul de copii Sf. Maria. Timpul a trecut, lumea s-a schimbat, tara in care traim a evoluat, dar din pacate acel loc pe care l-am vizitat acum multi ani a avut parte de prea putine schimbari.
Sunt sigur ca in locul lui Andrei au fost multi copii, mult prea multi, care au ramas cu acelasi gust amar dupa prima noapte petrecuta in spital. Iar unul dintre motivele care ma determina sa ma implic in acest proiect este faptul ca majoritatea spitalelor din Romania nu sunt nicidecum un loc primitor pentru pacientii tineri, cei care iau pentru prima oara contactul cu un medic, sala de operatii, sau un pat pe care are trebui sa-si petreaca in liniste cateva nopti.

Vreau sa sustin grupul de initiativa “Spitalul Copiilor” pentru ca imi dau seama cat de important este sa oferim copiilor un loc in care pot fi tratati de afectiunile pe care le sufera, fara a le da impresia ca sunt intr-un spital.

Imi doresc insa si voi sa vreti, sa donati, o suma de bani, mai mica sau mai mare sau macar sa distribuiti proiectul mai departe prietenilor sau cunoscutilor.
Impreuna putem ajuta spitalul de copii Sf. Maria si implicit numarul mare de copii care ii calca pragul in fiecare zi.

Sustinatori

Grigore Dragos