CENTRIC IT SOLUTIONS ROMANIA

2000LEI

CENTRIC IT SOLUTIONS ROMANIA

Exista copii care au rezultate bune si foarte bune pe plan scolar, dorinta de a invata si o atitudine pozitiva catre educatie, dar care provin din familii care se confrunta cu dificultati materiale. Dorin sa sustinem acesti tineri prin acordarea Burselor Centric.

Ne propunem sa acordam burse pentru copii cu o situatie materiala precara si dorim sa contribuim astfel la sustinerea acestora pe parcursul anului scolar 2015-2016.

Elevi din liceele iesene, clasele IX-XII.

Septembrie 2015-Iunie 2016.

Promovare proiectului august 2015
Selectie aplicanti septembrie 2015
Acordare burse septembrie 2015-iunie 2016

Rezultatele vor fi analizate atat prin prisma beneficiarilor si aici mentionam analiza rezultatelor scolare initiale si finale, atitudinea acestora fata de mediul educational, implicarea acestora in procesul educativ, cat si prin prisma colegilor si sustinatorilor acestui proiect, care vor crea o relatie, speram de lunga durata, cu tinerii implicati in acest proiect.

Dezvoltarea unui mediu favorabil invatarii pentru beneficiarii proiectului.

Echipa de proiect se va coagula in momentul lansarii campaniei de promovare a Fondului de Burse Centric.

Carmen Teodorescu, Tel 0372966111

www.centric.eu