Grupul de initiativa "Spitalul Copiilor"

Grupul de initiativa "Spitalul Copiilor"

Ne focusam asupra realizarii unui proiect integrat axat pe nevoile actuale din cadrul sectiilor Pediatrie I si II din Spitalul "Sf. Maria" Iasi.
Gradul ridicat de uzura in randul utilitatilor existente ce duc la o diminuare a confortului si la scaderea ratei de recuperare a pacientilor, este una din principalele nevoi pe care proiectul de fata le propune spre rezolvare
De asemenea,o alta problema este reprezentata de absenta echipamentelor medicale de uz curent, necesare unei bune desfasurari a actului medical.

Ca scop urmarim sa investim in utilarea si dotarea a doua sectii de Pediatrie din cadrului Spitalului "Sf. Maria" din Iasi pentru a sustine actului medical de calitate si totodata pentru a spori confortul copiilor internati.

Obiective specifice:

- achizitionarea de aparatura medicala (aparate ekg, pulsoximetre, tensiometre)
- achizitionarea unor piese de mobilier (mese, scaune, paturi)

Anual in toate sectiile din cadrul Spitalului de Pediatrie "Sf. Maria" sunt evaluati si tratati peste 20.000 copii dintre care un numar de aproximativ 3800 in cadrul celor doua clinici vizate.

15 Septembrie - 15 Noiembrie

Septembrie 2015

- Identificarea exacta a necesitatilor din cadrul sectiilor spitalicesti
- Identificarea potentialilor colaboratori/sponsori cu domeniu de activitate medical

Octombrie-Noiembrie 2015

- Achizitionarea echipamentului medical in functie de necesitatile sectiilor
- Achizitionarea, in masura fondurilor, de piese de mobilier

1700 copii (anual) din cadrul sectiei Pediatrie I
2100 copii (anual) din cadrul sectiei Pediatrie II

In cadrul proiectului urmarim cresterea confortului pacientilor internati in cadrul Spitatului "Sf. Maria" prin modernizarea a doua sectii (achizitionarea de mobilier specific cat si nespecific - mese, scaune). De asemenea, dorim achizitionarea de aparate ekg, tensiometre, pulsoximetre, echipamente ce vor avea rolul de a facilita un diagnostic cat mai rapid si complet , urmarind astfel imbunatatirea actului medical cat si cresterea gradului de prezentare in serviciul spitalicesc in randul pacientilor

Avand in vedere ca proiectul vizeaza sectiile de pediatrie din cadrul Spitalului "Sf. Maria" ,vom urmari ca acesta sa aiba impact si in cadrul parintilor prin cresterea gradului de incredere. Ne propunem sa venim in intampinarea lor ca acestia sa acorde o mai mare atentie simptomatologiei specifice si totodata vizam si o adresabilitatea crescuta spre o mai buna solutionare a diverselor patologii.

Toate acestea vor avea ca rezultat cresterea satisfactiei si confortului pacientilor, cat si al apartinatorilor. Alaturi de acestea, proiectul are in vedere cresterea increderii acestora in sistemul medical actual, eficientizand gradul de comunicare dintre medic si pacient.

Cei 2.500 lei vor fi investiti in achizitionare de echipament medical si mobilier.

Coordonatori de proiect: Alexandra Mihaila Alexandru Horaicu Bogdan Puiu

Alexandra Mihaila, 0747657463, alexandramihaila.com@gmail.com