AIESEC Iasi

AIESEC Iasi

Încurajarea activităţii celor mai activi membri din organizaţia AIESEC Iaşi, recunoaşterea şi recompensarea rezultatelor excepţionale aduse în organizaţie.

Realizarea unui fond de premii, pentru a încuraja iniţiativa şi implicarea în activităţile organizaţiei.

Obiective
4000 lei
20 burse pentru membri
50 Alumni implicaţi

20 din cei 121 de membri activi ai AIESEC Iaşi care se vor remarca prin rezultatele aduse organizaţiei.

1 Octombrie - 1 decembrie

1 - 10 octombrie: Stabilirea criteriilor de acordare a premiilor
10 - 15 octombrie: Deschiderea aplicărilor pentru premiile de excelenţă
15 - 20 octombrie: Evaluarea aplicanţilor
20 octombrie - 15 noiembrie: Acordarea premiilor şi încheierea de contracte pentru acordarea premiilor
20 octombrie - 1 decembrie: Monitorizarea modului de investire a premiului

20 de membri vor primi premiile, pentru a investi în dezvoltarea lor în organizaţie

Fondul de premii AIESEC Iaşi încurajeaza excelenţa în rândul voluntarilor, prin implicare şi atitudine proactivă.

Recunoaşterea meritelor celor mai activi membri din organizaţie, prin oferirea premiilor de excelenţă, îi va ajuta pe aceştia să investească în dezvoltarea lor ulterioară, prin participarea la conferinţe şi seminarii de pregătire, atât organizate de AIESEC Iaşi, cât şi de alte instituţii care promovează acest tip de activităţi.

Cei 3.000 lei vor merge catre cei mai implicati voluntari ai nostri pentru a-si achita taxe de participare, transport, cazare si alte costuri necesare pentru participarea la evenimente de dezvoltare.

Cristiana Grigoriu, Responsabil de Proiecte Alexandra Stroea, Responsabil de Relația cu Alumni Nicoleta Cârlan, Responsabil de Promovare

Cristiana Grigoriu, 0752141317, cristiana.grigoriu@gmail.com

www.aieseciasi.ro