Swimathon Iași 2013 nu ar fi fost posibil fără contribuţia partenerilor noştri, parteneri din mediul business ieşean, media şi instituţii administrative:

Partener Principal- Logo Ford  AMH scris jos     Partener principal: Ford Iaşi ATI Motors Holding, mai mult decât un simplu producător de mașini, o companie alcătuită din oameni cu familii, care au aceleași probleme și aceleași bucurii ca noi toți.

namogo-logo     Partener creativ: Namogo vizualizează și implementează designul ca un mediu de comunicare, ce transmite identitatea unei companii sau a unui produs.

Sponsori:

logoacaju   Acaju – Loc de prietenie și voie bună.

sigle-club-moving-its-life Club Moving – Misiunea este definită concis: 100% Fitness, 100% Sanatate, 100% Stare de bine!

masterprint2   Master Print – O companie cu o experienţă de peste 15 ani în industria tipografică. Anul 1993 reprezintă debutul într-un domeniu în care frumosul se îmbină cu talentul şi pasiunea.

Mojo   Mojo – Băuturi bune, Sunete alese și Oameni frumoși

studioalb-logo   StudioAlb – Imagini cu suflet

TeatruFix   Teatru Fix – Teatru, Cafenea, Galerie de Arta

the office lounge - square - big  The Office Lounge – For a summer to remember

logo-Centrul-Medical-HYGEEA-mic        Centrul Medical Hygeea – vine in sprijinul pacientilor oferind servicii medicale in specialitatile: recuperare, medicină fizică, balneologie și reumatologie.

Sponsori ai echipelor înotătoare:

logoArcadia    Arcadia - Spitale şi Centre MedicaleRețeaua de sănătate Arcadia oferă servicii avansate de diagnostic și tratament în peste 35 de specialități medicale, chirurgicale și conexe, grație structurii sale complexe.

Logo-IDEO-On-White-RGBIdeo este cel mai nou centru de sprijinire şi dezvoltare a afacerilor mici şi mijlocii din Iaşi. Aici nu te afli doar într-o clădire de birouri.

fie jpg1 Festivalul Internaţional al Educaţiei – FIE Iaşi dezvoltă un câmp cultural nou şi înscrie Iaşul în rândul celor mai creative oraşe din Europa printr-un concept nou, acela de „educaţie, cultură şi artă în aer liber” şi, mai ales, „educaţie prin entertainment”.

De asemenea, mulțumiri Primăriei Municipiului Iași și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Iași pentru sprijinul acordat.

Primarie                                                     DJST

Felicităm companiile înotătoare: Capgemini, Club Moving, Continental Automotive Romania SRL, Endava, Focality, Ford Iași ATI Motors Holding, Provident Financial Romania IFN SA, Recover Express și SOFTVISION

Felicitări organizațiilor înotătoare: Asociația ROTALENT, AIESEC Iași, ASCOR, Asociația C.O.N.-TOUR, Asociația Mai Bine, Bethany, Colegii lui Ștefănuț, DJST Iași, Fundația Comunitară Iași, Fundația Iosif, Fundația Solidaritate și Speranță, JCI Iași, Salvați Copiii Iași, Trupa de Teatru IDIOT, TVR Iași și UAIC Iași.pentru implicarea activă în comunitatea ieșeană.

Mulţumiri şi partenerilor media, fără ei n-am fi reușit să creăm atâta vâlvă, să mobilizăm atâția oameni și să stârnim valurile.

Evenimentul este susţinut de Magic FM şi partenerii media: AltIasi.ro, Cronica de Iaşi, Glare , Iaşi Fun, ÎnOraș.ro, Stud Pass, Studioul Regional TVR Iaşi, Wink, Ziarul Evenimentul, Ziarul de Iaşi şi Zile şi Nopţi.

Mulțumim pentru că susțineţi și contribuiţi la mișcarea lucrurilor din Iași!