IASHINGTON: Educaţie, internaţionalism şi culturile lumii!

Tineri entuziaşti, dornici de performanţă, cu ambiţii îndrăzneţe şi minţi creative. Ei sunt cei care organizează şi anul acesta în Iaşi conferinţa internaţională IASHINGTON. Vorbim despre voluntarii organizaţiei non-guvernamentale AIESEC Iaşi, care, în perioada 3-9 septembrie 2012 vor să aducă 90 de participanţi de peste mări şi ţări şi 60 de delegaţi români pentru a participa la IASHINGTON, la Grand Hotel Traian.

Gândit iniţial pentru a promova oraşul prin valorile culturale şi potenţialul educaţional, IASHINGTON este astăzi o combinaţie între educaţie, culturi ale lumii şi internaţionalism.

Anul acesta sesiunile de învăţare au subiecte pe măsura speakerilor invitaţi: leadership şi management, antreprenoriat şi iniţiativă, motivaţie şi leadership personal şi nu în ultimul rând gândirea creativă.

Pentru cei care nu vor mai prinde locuri la IASHINGTON ca şi participant, echipa de organizare a pregătit o surpriză: un Treasure Hunt deschis tinerilor din Iaşi şi un spectacol al culturilor lumii numit Global Village.

Află mai mult pe www.iashington.com şi înscrie-te până pe 1 septembrie!