Grupul Tester-Casa Auto, dealer în Iaşi al marcilor Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai, Volvo, Land Rover şi Jaguar, a ales ca anul acesta să se implice cu o şi mai mare frecvenţă în acţiuni ce vizează susţinerea proiectelor dedicate comunităţii, în acţiuni organizate de tineri pentru tineri.

De la începutul anului şi până acum Tester-Casa Auto a fost partener al unor evenimente importante în Iaşi, evenimente precum Zoom In, Serile Filmului Românesc, 11even iar acum ni s-au alăturat și nouă.

Implicarea Tester-Casa Auto în acest proiect este cât se poate de personală, deoarece din rândul angajaţilor s-a înscris o echipă de 12 voluntari, care vor înota pentru a strânge fonduri pentru programul YouthBank Iaşi. Echipa de înotatori Tester-Casa Auto poate fi susţinută financiar de către prieteni, rude, apropiaţi, clienţi, furnizori, colaboratori care optează pentru a dona o anumită sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată sau o anumită sumă fixă.