Tester- Casa Auto reprezintă un nume de prestigiu în domeniu auto, creat și consolidat în timp prin profesionalismul angajaților săi. De-a lungul istoriei, din 1993 până azi, a reprezentat un punct important în dezvoltarea comunității, implicându-se anual în proiecte sociale, pentru copii și bătrâni. În următorele rânduri, echipa Tester- Casa Auto ne povestește despre implicarea în Swimathon.

"Implicarea noastră în acest proiect este cât se poate de personală, suntem o echipă de 18 înotători (5 din noi suntem rezerve) și susţinem programul YouthBank Iaşi. Ne-au plăcut iniţiativa şi curajul tinerilor din acest program şi-i vom susţine cu mare drag şi pe viitor. Credem că lucrurile se pot schimba în mai bine în Iaşi odată cu generaţiile care vin.

Dacă ar fi să transmitem un mesaj celor care doresc să nte susţină la Swimathon, acesta ar fi: dacă aţi avut vreodată dorinţa sau voinţa să deveniţi mai buni, susţineţi o cauza care merită, susţineţi cât cu cât puteţi. Haideţi să fim „pe val” şi să demonstrăm că putem realiza ceva împreună!"

Noi îi felicităm pentru implicare și inițiativă și le urăm baftă pe 6 iulie!